Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Invitation til temadag om prædiktiv mikrobiologi

mandag 27 jan 14
|

Kontakt

Vedr. det faglige program:
Paw Dalgaard
pada@food.dtu.dk
tlf. 45 25 25 66

Kontakt

Vedr. praktiske forhold:
Lissi Holm
lihol@food.dtu.dk
tlf. 45 25 25 58

Kom til temadag på DTU Fødevareinstituttet og hør om prædiktiv mikrobiologi og få konkrete eksempler på, hvordan den kan anvendes til produktudvikling og ved dokumentation af fødevaresikkerhed og holdbarhed. Temadagen foregår den 27. februar på DTU Lyngby Campus.

DTU Fødevareinstituttet inviterer til en temadag, som giver konkrete eksempler på, hvordan prædiktiv mikrobiologi kan anvendes til produktudvikling og ved dokumentation af fødevaresikkerhed og holdbarhed.

Eftermiddagen indeholder en softwaresession, hvor deltagere kan afprøve flere forskellige prædiktive modeller og softwareprogrammer. Yderligere vil nogle af de virksomheder, der anvender prædiktiv mikrobiologi, fortælle om deres erfaringer og præsentere fødevarer, hvor prædiktive modeller har været anvendt ved produktudvikling eller risikovurdering.  

Temadagen er relateret til projekter støttet af GUDP under NaturErhvervstyrelsen - bl.a. ”Software med prædiktive modeller til fødevare-produktudvikling, risikovurdering og egenkontrol” og ”Udvikling af seafood-produkter med forbedret sundhedsværdi, spisekvalitet og fødevaresikkerhed”.

Program

Se invitation og program (pdf).

Tid

Torsdag den 27. februar 2014, kl. 10.00–16.30

Sted

DTU Mødecenter, mødelokale 1, 1. sal
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101
2800 Kgs. Lyngby 

Tilmelding  

Tilmelding online inden den 19. februar 2014 er nødvendig

Pris for deltagelse i temadagen er DKK 1.500 inkl. forplejning og kursusmateriale. Det maksimale deltagerantal er 100 personer.