Image supplied

EFSA byder velkommen til 11 åbne panelmøder i 2020

tirsdag 04 feb 20

I år slår EFSA dørene op til 11 panelmøder for interesserede observatører, som enten kan overvære møderne i Parma eller via videostream.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, har i de sidste syv år givet interesserede observatører mulighed for at deltage i de møder, som EFSA’s paneler holder. De åbne panelmøder er led i tiltag, der skal styrke gennemsigtigheden i organisationens arbejde.

I løbet af 2020 holder EFSA ti panelmøder samt et møde i den Videnskabelige Komité. Møderne er åbne for observatører, som enten kan overvære dem i Parma eller via videostream. Møderne giver observatørerne et indblik i de emner og sager, som EFSA arbejder med.

Både observatører, som er fysisk til stede, og de som deltager online, har mulighed for at stille spørgsmål til panelernes videnskabelige eksperter. Alle observatører skal tilmelde sig møderne inden de deadlines, som EFSA melder ud løbende via organisationens website.

Læs mere

Se en oversigt over de 11 planlagte møder på EFSA’s website. Her er også retningslinjer for deltagelse i de åbne panelmøder.

Kontakt

EFSA Media Relations Office, Press@efsa.europa.eu.