Image supplied

Pointer fra EFSA-konference samlet

mandag 05 aug 19
|

En særudgave af EFSA Journal opsummerer den viden og de pointer, som blev præsenteret på EFSA’s tredje videnskabelige konference.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, har udgivet en særudgave af EFSA Journal, der samler noget af den viden og de pointer, som 92 forskellige oplægsholdere præsenterede i løbet af EFSA’s tredje videnskabelige konference i september 2018. Tidsskriftet indeholder 20 artikler, som opsummerer den vigtigste læring fra de mange forskellige spor og oplæg på konferencen.

Mere end 1.000 deltog i den fire-dage lange konference i Parma med temaet ’Science – Food – Society’, og konferencen blev desuden streamet til over 800 virtuelle deltagere rundt om i verden. EFSA Journal særudgaven giver nu endnu flere muligheden for at drage nytte af den viden, der blev fremlagt på konferencen.

Læs mere

Særudgaven er tilgængelig på EFSA’s website: Special Issue: Proceedings of the Third EFSA Scientific Conference: Science, Food and Society Guest.

EFSA Journal er et månedligt nyhedsbrev over de videnskabelige resultater, EFSA har offentliggjort i den forgangne måned. Det er muligt at abonnere på nyhedsbrevet via EFSA’s website.

Kontakt

EFSA Media Relations Office, press@efsa.europe.eu.

 
https://www.food.dtu.dk/nyheder/2019/08/pointer-fra-efsa-konference-samlet?id=fba3e9f6-29a4-4394-9f9a-927294419e15
17 JANUAR 2021