Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Se program til DANMAP seminar om antibiotikaforbrug og –resistens

onsdag 02 nov 16

Kontakt

Flemming Bager
Afdelingschef
DTU Fødevareinstituttet
35 88 69 96

Kontakt

Anne Jørgensen
Afdelingssekretær
DTU Fødevareinstituttet
35 88 74 95

KONTAKT

For faglige spørgsmål:
Afdelingschef Flemming Bager

For spørgsmål om arrangementet:
Afdelingssekretær Anne Jørgensen

Kom til seminar om antibiotikaforbrug og –resistens i Danmark, som DTU Fødevareinstituttet, Statens Serum Institut og DTU Veterinærinstituttet holder den 15. november 2016 i anledning af den internationale antibiotikauge. Oplægsholderne vil fremlægge de seneste resultater fra den danske overvågning af forbruget i dyr og mennesker samt forekomsten af resistente bakterier i dyr, fødevarer og mennesker (DANMAP). En ny national antibiotikakampagne vil også blive introduceret. Årets DANMAP-rapport er den tyvende, siden overvågningsprogrammet blev lanceret.

I uge 46 løber den internationale antibiotikauge af stablen for at øge kendskabet til de risici, der er forbundet med uhensigtsmæssig og unødig brug af antibiotika. I den forbindelse inviterer parterne bag det danske overvågningsprogram DANMAP til et seminar om antibiotikaforbrug og – resistens i Danmark, hvor også en ny national antibiotikakampagne bliver præsenteret.

Program

Download programmet til seminaret (pdf).

Årets DANMAP-rapport er den 20. årsrapport, der er udgivet siden overvågningsprogrammet blev startet i 1995. I den anledning vil oplægsholdere både skitsere de vigtigste milepæle i DANMAP’s historie og give et indblik i, hvordan nye teknologier har potentialet for at revolutionere den måde, vi diagnosticerer og overvåger resistens i fremtiden.

Efter seminaret er deltagerne inviteret til at fejre DANMAP jubilæet ved en lille reception.

Tid

Tirsdag den 15. november 2016 kl. 13.00–16.00

Sted

DTU Veterinærinstituttet
Auditoriet
Bülowsvej 27
1870 Frederiksberg C

Tilmelding

Det er gratis at deltage i seminaret. På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding dog nødvendig.  Der er nu lukket for tilmelding til seminaret.

https://www.food.dtu.dk/nyheder/2016/11/se-program-til-danmap-seminar-om-antibiotikaforbrug-og-resistens1?id=318708e9-84fb-433f-a375-2574c742a067
28 MARTS 2020