Tina Beck Hansen

Tina Beck Hansen

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 204, rum 229

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 35 88 70 28
E-mail tibha@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-7829-5991
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2020
Gryde i kog. Foto: Colourbox.dk
26 OKT

Værktøj sikrer korrekt varmebehandling og nedkøling af mad

Danske fødevarevirksomheder kan benytte et nyt gratis værktøj fra Fødevarestyrelsen til at beregne den rette kombination af tid og temperatur, som sikrer korrekt varmebehandling eller nedkøling af mad. Værktøjet er udviklet i samarbejde med forskere fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
2012
E-smiley. DYNAMO 28
27 MAR

It-værktøj sikrer velsmag og fødevaresikkerhed

Nyt it-værktøj sikrer, at storkøkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at gå på kompromis med sikkerheden. DTU Fødevareinstituttet har bidraget til at udvikle værktøjet i samarbejde med Viffos og it-virksomheden e-Smiley.

Fødevareteknologi Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed
It-værktøj sikrer velsmag og fødevaresikkerhed
27 MAR

It-værktøj sikrer velsmag og fødevaresikkerhed

Nyt it-værktøj sikrer, at storkøkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at gå på kompromis med sikkerheden. DTU Fødevareinstituttet har bidraget til at udvikle værktøjet i samarbejde med Viffos og it-virksomheden e-Smiley.

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
Foto: Thorkild Amdi Christensen
03 MAR

Velsmag og fødevaresikkerhed går hånd i hånd

Et nyt it-værktøj sikrer, at stor køkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at der bliver gået på kompromis med sikkerheden.

Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi