Karin Kristiane Nørby

Karin Kristiane Nørby

Specialkonsulent

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring
Gruppen for Kemisk Risikovurdering og GMO

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 027

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Mobil
Fax 35 88 70 01
E-mail kkno@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-7780-5398
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord Aromastoffer | EFSA (European Food Safety Authority) | DG SANCO (the Directorate General for Health and Consumer Affairs) | Toksikologisk risikovurdering

Som toksikolog har jeg siden 2002 arbejdet på kontrakt for det Europæiske Fødevareagentur (EFSA), der tilvejebringer uafhængig videnskabelig rådgivning på alle områder, som har en direkte eller indirekte indvirkning på fødevaresikkerheden i EU.

EFSA’s videnskabelige udtalelser og rådgivning udformes af en videnskabelig komité og ni ekspertpaneler, som er kompetente inden for hvert sit område inden for risikovurdering.

Jeg arbejder tæt sammen med panelet for “food contact materials, enzymes, flavourings and processing aids (CEF)”, idet jeg i det daglige koordinerer arbejdet med evalueringen af de ca. 3000 aromastoffer, der anvendes i EU. For mere information om EFSA:http://www.efsa.europa.eu/

Jeg arbejder også tæt sammen med EU's Generaldirektorat for Sundhed og Forbrugeranliggender (DG SANCO) indenfor aromastof området. For mere information om DG SANCO: http://ec.europa.eu/dgs/health_consumer/index_en.htm







https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/publikationer/person?id=39254&tab=1
16 NOVEMBER 2019