Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Henrik Jarlbæk Henrik JarlbækSpecialkonsulent41 67 70 04heja@food.dtu.dk
Bodil Hamborg Jensen Bodil Hamborg JensenSeniorrådgiver35 88 74 68bhje@food.dtu.dk
Anne Jørgensen Anne JørgensenAfdelingssekretær35 88 74 95anga@food.dtu.dk
Helle Bisgaard Korsgaard Helle Bisgaard KorsgaardSpecialkonsulent40 21 20 17hkor@food.dtu.dk
Karsten Kørup Karsten KørupDatamedarbejder35 88 73 32karko@food.dtu.dk
Marija Langwagen Marija LangwagenAkademisk medarbejder35 88 74 43marlan@food.dtu.dk
Anne Dahl Lassen Anne Dahl LassenSeniorforsker93 51 89 43adla@food.dtu.dk
Ana Caroline Vasconcelos Martins Ana Caroline Vasconcelos MartinsPostdoc35 88 75 66acvma@food.dtu.dk
Jeppe Matthiessen Jeppe MatthiessenSeniorrådgiver35 88 74 44jmat@food.dtu.dk
Heddie Mejborn Heddie MejbornSeniorrådgiver35 88 74 42hmej@food.dtu.dk
Nanna Sophia Mucha Munck Nanna Sophia Mucha MunckPostdoc91 37 00 85nsmm@food.dtu.dk
Cecilie Wirenfeldt Nielsen Cecilie Wirenfeldt NielsenPh.d.-studerende31 96 49 45cewini@food.dtu.dk
Elsa Ebbesen Nielsen Elsa Ebbesen NielsenSeniorrådgiver35 88 75 27elsn@food.dtu.dk
Nikolai Georgiev Nikolov Nikolai Georgiev NikolovSeniorforsker35 88 75 25nign@food.dtu.dk
Matilda Nordman Matilda NordmanAkademisk medarbejdermatnor@food.dtu.dk
Karin Kristiane Nørby Karin Kristiane NørbySpecialkonsulent35 88 75 21kkno@food.dtu.dk
Pelle Thonning Olesen Pelle Thonning OlesenSeniorrådgiver35 88 72 09petol@food.dtu.dk
Lene Irene Olsen Lene Irene OlsenSpecialkonsulent35 88 72 31lirol@food.dtu.dk
Camilla Pedersen Camilla PedersenAkademisk medarbejder31 96 49 58camp@food.dtu.dk
Gitte Alsing Pedersen Gitte Alsing PedersenSeniorrådgiver35 88 74 73gape@food.dtu.dk
Jan W. Pedersen Jan W. PedersenSpecialkonsulent35 88 76 10jwpe@food.dtu.dk
Channie Kahl Petersen Channie Kahl PetersenAkademisk medarbejderckpe@food.dtu.dk
Pernille Bjørn Petersen Pernille Bjørn PetersenSpecialkonsulent35 88 74 24pebj@food.dtu.dk
Annette Petersen Annette PetersenSeniorrådgiver93 51 89 30annp@food.dtu.dk
Agnieszka Podolska-Charlery Agnieszka Podolska-CharlerySpecialkonsulent91 37 00 67agpo@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=26&mr=25&qt=DtuPersonQuery&types=employee,guest,student
13 NOVEMBER 2019