Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Sarah Jegsmark Gibbons Sarah Jegsmark GibbonsVidenskabelig assistentsajegi@food.dtu.dk
Emma Bruun Jespersen Emma Bruun JespersenStudentermedhjælperebje@food.dtu.dk
Mie Agermose Gram Mie Agermose GramStudentermedhjælpermiea@food.dtu.dk
Birgitte Helwigh Birgitte HelwighSpecialkonsulent40 21 19 62bhel@food.dtu.dk
Eva Bay Wedebye Eva Bay WedebyeSpecialkonsulent35 88 76 04ebawe@food.dtu.dk
Birgitte Borck Høg Birgitte Borck HøgSpecialkonsulent35 88 70 66bibo@food.dtu.dk
Agnieszka Podolska-Charlery Agnieszka Podolska-CharlerySpecialkonsulent91 37 00 67agpo@food.dtu.dk
Karin Kristiane Nørby Karin Kristiane NørbySpecialkonsulent35 88 75 21kkno@food.dtu.dk
Pernille Bjørn Petersen Pernille Bjørn PetersenSpecialkonsulent35 88 74 24pebj@food.dtu.dk
Henrik Jarlbæk Henrik JarlbækSpecialkonsulent41 67 70 04heja@food.dtu.dk
Helle Bisgaard Korsgaard Helle Bisgaard KorsgaardSpecialkonsulent40 21 20 17hkor@food.dtu.dk
Lene Irene Olsen Lene Irene OlsenSpecialkonsulent35 88 72 31lirol@food.dtu.dk
Jan W. Pedersen Jan W. PedersenSpecialkonsulent35 88 76 10jwpe@food.dtu.dk
Emil Steen Steensen Emil Steen SteensenSpecialestuderende (gæst)emiste@food.dtu.dk
Lea Bredsdorff Lea BredsdorffSeniorrådgiver35 88 75 22leab@food.dtu.dk
Tue Christensen Tue ChristensenSeniorrådgiver35 88 75 30tuchr@food.dtu.dk
Bodil Hamborg Jensen Bodil Hamborg JensenSeniorrådgiver35 88 74 68bhje@food.dtu.dk
Pelle Thonning Olesen Pelle Thonning OlesenSeniorrådgiver35 88 72 09petol@food.dtu.dk
Susanne Hougaard Bennekou Susanne Hougaard BennekouSeniorrådgiver93 51 08 16shobe@food.dtu.dk
Max Hansen Max HansenSeniorrådgiver35 88 75 19mxha@food.dtu.dk
Jeppe Matthiessen Jeppe MatthiessenSeniorrådgiver35 88 74 44jmat@food.dtu.dk
Elsa Ebbesen Nielsen Elsa Ebbesen NielsenSeniorrådgiver35 88 75 27elsn@food.dtu.dk
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver27 83 38 03jkia@food.dtu.dk
Sisse Fagt Sisse FagtSeniorrådgiver35 88 74 22sisfa@food.dtu.dk
Gitte Alsing Pedersen Gitte Alsing PedersenSeniorrådgiver35 88 74 73gape@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?descending=True&dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=1&mr=25&qt=DtuPersonQuery&sorton=titleDa&types=employee,guest,student
10 DECEMBER 2019