Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Karin Hess Ygil Karin Hess YgilKlinisk diætist35 88 72 39khyg@food.dtu.dk
Eva Bay Wedebye Eva Bay WedebyeSpecialkonsulent35 88 76 04ebawe@food.dtu.dk
Ellen Trolle Ellen TrolleSeniorforsker35 88 74 21eltr@food.dtu.dk
Mette Rosenlund Sørensen Mette Rosenlund SørensenPostdoc35 88 71 58mers@food.dtu.dk
Ilona Kryspin Sørensen Ilona Kryspin SørensenEmerita35 88 76 13ilks@food.dtu.dk
Nanna Wurr Stjernqvist Nanna Wurr StjernqvistPh.d.-studerende (gæst)35 88 74 24naste@food.dtu.dk
Emil Steen Steensen Emil Steen SteensenSpecialestuderende (gæst)emiste@food.dtu.dk
Anoop Kumar Sharma Anoop Kumar SharmaLektor35 88 76 05aksha@food.dtu.dk
Nanna Louise Riis Nanna Louise RiisPh.d.-studerendenalori@food.dtu.dk
Anders Poulsen Anders PoulsenAkademisk medarbejder93 95 90 91andpo@food.dtu.dk
Agnieszka Podolska-Charlery Agnieszka Podolska-CharlerySpecialkonsulent91 37 00 67agpo@food.dtu.dk
Channie Kahl Petersen Channie Kahl PetersenAkademisk medarbejderckpe@food.dtu.dk
Pernille Bjørn Petersen Pernille Bjørn PetersenSpecialkonsulent35 88 74 24pebj@food.dtu.dk
Annette Petersen Annette PetersenSeniorrådgiver93 51 89 30annp@food.dtu.dk
Camilla Pedersen Camilla PedersenAkademisk medarbejder31 96 49 58camp@food.dtu.dk
Gitte Alsing Pedersen Gitte Alsing PedersenSeniorrådgiver35 88 74 73gape@food.dtu.dk
Jan W. Pedersen Jan W. PedersenSpecialkonsulent35 88 76 10jwpe@food.dtu.dk
Lene Irene Olsen Lene Irene OlsenSpecialkonsulent35 88 72 31lirol@food.dtu.dk
Pelle Thonning Olesen Pelle Thonning OlesenSeniorrådgiver35 88 72 09petol@food.dtu.dk
Karin Kristiane Nørby Karin Kristiane NørbySpecialkonsulent35 88 75 21kkno@food.dtu.dk
Matilda Nordman Matilda NordmanAkademisk medarbejdermatnor@food.dtu.dk
Nikolai Georgiev Nikolov Nikolai Georgiev NikolovSeniorforsker35 88 75 25nign@food.dtu.dk
Elsa Ebbesen Nielsen Elsa Ebbesen NielsenSeniorrådgiver35 88 75 27elsn@food.dtu.dk
Nanna Sophia Mucha Munck Nanna Sophia Mucha MunckPostdoc91 37 00 85nsmm@food.dtu.dk
Heddie Mejborn Heddie MejbornSeniorrådgiver35 88 74 42hmej@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?descending=True&dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=1&mr=25&qt=DtuPersonQuery&sorton=LastName&types=employee,guest,student
10 DECEMBER 2019