Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Alessandro Foddai Alessandro FoddaiPostdoc91 37 00 84alefo@food.dtu.dk
Mette Rosenlund Sørensen Mette Rosenlund SørensenPostdoc35 88 71 58mers@food.dtu.dk
Elena Boriani Elena BorianiPostdoc35 88 75 66ebor@food.dtu.dk
Bodil Just Christensen Bodil Just ChristensenPostdoc21 51 82 76boju@food.dtu.dk
Ellen Trolle Ellen TrolleSeniorforsker35 88 74 21eltr@food.dtu.dk
Søren Aabo Søren AaboSeniorforsker51 64 74 79sabo@food.dtu.dk
Nikolai Georgiev Nikolov Nikolai Georgiev NikolovSeniorforsker35 88 75 25nign@food.dtu.dk
Anne Dahl Lassen Anne Dahl LassenSeniorforsker93 51 89 43adla@food.dtu.dk
Lea Bredsdorff Lea BredsdorffSeniorrådgiver35 88 75 22leab@food.dtu.dk
Tue Christensen Tue ChristensenSeniorrådgiver35 88 75 30tuchr@food.dtu.dk
Bodil Hamborg Jensen Bodil Hamborg JensenSeniorrådgiver35 88 74 68bhje@food.dtu.dk
Pelle Thonning Olesen Pelle Thonning OlesenSeniorrådgiver35 88 72 09petol@food.dtu.dk
Susanne Hougaard Bennekou Susanne Hougaard BennekouSeniorrådgiver93 51 08 16shobe@food.dtu.dk
Max Hansen Max HansenSeniorrådgiver35 88 75 19mxha@food.dtu.dk
Jeppe Matthiessen Jeppe MatthiessenSeniorrådgiver35 88 74 44jmat@food.dtu.dk
Elsa Ebbesen Nielsen Elsa Ebbesen NielsenSeniorrådgiver35 88 75 27elsn@food.dtu.dk
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver27 83 38 03jkia@food.dtu.dk
Sisse Fagt Sisse FagtSeniorrådgiver35 88 74 22sisfa@food.dtu.dk
Gitte Alsing Pedersen Gitte Alsing PedersenSeniorrådgiver35 88 74 73gape@food.dtu.dk
Heddie Mejborn Heddie MejbornSeniorrådgiver35 88 74 42hmej@food.dtu.dk
Annette Petersen Annette PetersenSeniorrådgiver93 51 89 30annp@food.dtu.dk
Emil Steen Steensen Emil Steen SteensenSpecialestuderende (gæst)emiste@food.dtu.dk
Birgitte Helwigh Birgitte HelwighSpecialkonsulent40 21 19 62bhel@food.dtu.dk
Birgitte Borck Høg Birgitte Borck HøgSpecialkonsulent35 88 70 66bibo@food.dtu.dk
Eva Bay Wedebye Eva Bay WedebyeSpecialkonsulent35 88 76 04ebawe@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?descending=False&dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=26&mr=25&qt=DtuPersonQuery&sorton=titleDa&types=employee,guest,student
6 DECEMBER 2019