Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Søren Aabo Søren AaboSeniorforsker51 64 74 79sabo@food.dtu.dk
Jens Hinge Andersen Jens Hinge AndersenEmeritus35 88 72 52jhia@food.dtu.dk
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver35 88 72 13jkia@food.dtu.dk
Flemming Bager Flemming BagerAfdelingschef35 88 69 96fbag@food.dtu.dk
Vibe Meister Beltoft Vibe Meister BeltoftGruppeleder, Specialkonsulent35 88 75 24vmbe@food.dtu.dk
Susanne Hougaard Bennekou Susanne Hougaard BennekouSeniorrådgiver93 51 08 16shobe@food.dtu.dk
Sidse Marie Sidenius Bestle Sidse Marie Sidenius BestlePh.d.-studerendesimsib@dtu.dk
Anja Pia Biltoft-Jensen Anja Pia Biltoft-JensenGruppeleder, Seniorforsker35 88 74 25apbj@food.dtu.dk
Elena Boriani Elena BorianiPostdoc35 88 75 66ebor@food.dtu.dk
Lea Bredsdorff Lea BredsdorffSeniorrådgiver35 88 75 22leab@food.dtu.dk
Jytte Butters Jytte ButtersDBA og systemudvikler35 88 61 09jsbu@food.dtu.dk
Lene Møller Christensen Lene Møller ChristensenAkademisk medarbejder35 88 75 11lmch@food.dtu.dk
Tue Christensen Tue ChristensenSeniorrådgiver35 88 75 30tuchr@food.dtu.dk
Bodil Just Christensen Bodil Just ChristensenPostdoc21 51 82 76boju@food.dtu.dk
Johanne Ellis-Iversen Johanne Ellis-IversenGruppeleder, seniorrådgiver93 51 89 05joell@food.dtu.dk
Sisse Fagt Sisse FagtSeniorrådgiver35 88 74 22sisfa@food.dtu.dk
Alessandro Foddai Alessandro FoddaiPostdoc91 37 00 84alefo@food.dtu.dk
Jens-Ole Marinus Frimann Jens-Ole Marinus FrimannApplikationsudviklerjenfri@food.dtu.dk
Sarah Jegsmark Gibbons Sarah Jegsmark GibbonsVidenskabelig assistentsajegi@food.dtu.dk
Mie Agermose Gram Mie Agermose GramStudentermedhjælpermiea@food.dtu.dk
Max Hansen Max HansenSeniorrådgiver35 88 75 19mxha@food.dtu.dk
Birgitte Helwigh Birgitte HelwighSpecialkonsulent40 21 19 62bhel@food.dtu.dk
Kim Henriksen Kim HenriksenIT Udvikler31 96 49 46kihen@food.dtu.dk
Birgitte Borck Høg Birgitte Borck HøgSpecialkonsulent35 88 70 66bibo@food.dtu.dk
Henrik Jarlbæk Henrik JarlbækSpecialkonsulent41 67 70 04heja@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?descending=False&dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=1&mr=25&qt=DtuPersonQuery&sorton=LastName&types=employee,guest,student
17 SEPTEMBER 2019