Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Flemming Bager Flemming BagerAfdelingschef35 88 69 96fbag@food.dtu.dk
Anne Jørgensen Anne JørgensenAfdelingssekretær35 88 74 95anga@food.dtu.dk
Marija Langwagen Marija LangwagenAkademisk medarbejder35 88 74 43marlan@food.dtu.dk
Lene Møller Christensen Lene Møller ChristensenAkademisk medarbejder35 88 75 11lmch@food.dtu.dk
Matilda Nordman Matilda NordmanAkademisk medarbejdermatnor@food.dtu.dk
Channie Kahl Petersen Channie Kahl PetersenAkademisk medarbejderckpe@food.dtu.dk
Camilla Pedersen Camilla PedersenAkademisk medarbejder31 96 49 58camp@food.dtu.dk
Anders Poulsen Anders PoulsenAkademisk medarbejder93 95 90 91andpo@food.dtu.dk
Jytte Butters Jytte ButtersDBA og applikationsudvikler35 88 61 09jsbu@food.dtu.dk
Jens-Ole Marinus Frimann Jens-Ole Marinus FrimannApplikationsudviklerjenfri@food.dtu.dk
Karsten Kørup Karsten KørupDatamedarbejder35 88 73 32karko@food.dtu.dk
Ilona Kryspin Sørensen Ilona Kryspin SørensenEmerita35 88 76 13ilks@food.dtu.dk
Jens Hinge Andersen Jens Hinge AndersenEmeritus35 88 72 52jhia@food.dtu.dk
Vibe Meister Beltoft Vibe Meister BeltoftGruppeleder, Chefkonsulent35 88 75 24vmbe@food.dtu.dk
Anja Pia Biltoft-Jensen Anja Pia Biltoft-JensenGruppeleder, Seniorforsker35 88 74 25apbj@food.dtu.dk
Johanne Ellis-Iversen Johanne Ellis-IversenGruppeleder, seniorrådgiver93 51 89 05joell@food.dtu.dk
Aikaterini Doulgeridou Aikaterini DoulgeridouGæsteforskeraikdou@food.dtu.dk
Kim Henriksen Kim HenriksenIT Udvikler31 96 49 46kihen@food.dtu.dk
Karin Hess Ygil Karin Hess YgilKlinisk diætist35 88 72 39khyg@food.dtu.dk
Anoop Kumar Sharma Anoop Kumar SharmaLektor35 88 76 05aksha@food.dtu.dk
Sidse Marie Sidenius Bestle Sidse Marie Sidenius BestlePh.d.-studerendesimsib@dtu.dk
Nanna Louise Riis Nanna Louise RiisPh.d.-studerendenalori@food.dtu.dk
Nanna Wurr Stjernqvist Nanna Wurr StjernqvistPh.d.-studerende (gæst)35 88 74 24naste@food.dtu.dk
Nanna Sophia Mucha Munck Nanna Sophia Mucha MunckPostdoc91 37 00 85nsmm@food.dtu.dk
Ana Caroline Vasconcelos Martins Ana Caroline Vasconcelos MartinsPostdoc35 88 75 66acvma@food.dtu.dk
Mette Rosenlund Sørensen Mette Rosenlund SørensenPostdoc35 88 71 58mers@food.dtu.dk
Alessandro Foddai Alessandro FoddaiPostdoc91 37 00 84alefo@food.dtu.dk
Elena Boriani Elena BorianiPostdoc35 88 75 66ebor@food.dtu.dk
Bodil Just Christensen Bodil Just ChristensenPostdoc21 51 82 76boju@food.dtu.dk
Ellen Trolle Ellen TrolleSeniorforsker35 88 74 21eltr@food.dtu.dk
Nikolai Georgiev Nikolov Nikolai Georgiev NikolovSeniorforsker35 88 75 25nign@food.dtu.dk
Søren Aabo Søren AaboSeniorforsker51 64 74 79sabo@food.dtu.dk
Anne Dahl Lassen Anne Dahl LassenSeniorforsker93 51 89 43adla@food.dtu.dk
Lea Bredsdorff Lea BredsdorffSeniorrådgiver35 88 75 22leab@food.dtu.dk
Bodil Hamborg Jensen Bodil Hamborg JensenSeniorrådgiver35 88 74 68bhje@food.dtu.dk
Pelle Thonning Olesen Pelle Thonning OlesenSeniorrådgiver35 88 72 09petol@food.dtu.dk
Tue Christensen Tue ChristensenSeniorrådgiver35 88 75 30tuchr@food.dtu.dk
Max Hansen Max HansenSeniorrådgiver35 88 75 19mxha@food.dtu.dk
Jeppe Matthiessen Jeppe MatthiessenSeniorrådgiver35 88 74 44jmat@food.dtu.dk
Elsa Ebbesen Nielsen Elsa Ebbesen NielsenSeniorrådgiver35 88 75 27elsn@food.dtu.dk
Susanne Hougaard Bennekou Susanne Hougaard BennekouSeniorrådgiver93 51 08 16shobe@food.dtu.dk
Gitte Alsing Pedersen Gitte Alsing PedersenSeniorrådgiver35 88 74 73gape@food.dtu.dk
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver27 83 38 03jkia@food.dtu.dk
Sisse Fagt Sisse FagtSeniorrådgiver35 88 74 22sisfa@food.dtu.dk
Heddie Mejborn Heddie MejbornSeniorrådgiver35 88 74 42hmej@food.dtu.dk
Annette Petersen Annette PetersenSeniorrådgiver93 51 89 30annp@food.dtu.dk
Emil Steen Steensen Emil Steen SteensenSpecialestuderende (gæst)emiste@food.dtu.dk
Birgitte Helwigh Birgitte HelwighSpecialkonsulent40 21 19 62bhel@food.dtu.dk
Agnieszka Podolska-Charlery Agnieszka Podolska-CharlerySpecialkonsulent91 37 00 67agpo@food.dtu.dk
Eva Bay Wedebye Eva Bay WedebyeSpecialkonsulent35 88 76 04ebawe@food.dtu.dk
Birgitte Borck Høg Birgitte Borck HøgSpecialkonsulent35 88 70 66bibo@food.dtu.dk
Karin Kristiane Nørby Karin Kristiane NørbySpecialkonsulent35 88 75 21kkno@food.dtu.dk
Pernille Bjørn Petersen Pernille Bjørn PetersenSpecialkonsulent35 88 74 24pebj@food.dtu.dk
Henrik Jarlbæk Henrik JarlbækSpecialkonsulent41 67 70 04heja@food.dtu.dk
Helle Bisgaard Korsgaard Helle Bisgaard KorsgaardSpecialkonsulent40 21 20 17hkor@food.dtu.dk
Lene Irene Olsen Lene Irene OlsenSpecialkonsulent35 88 72 31lirol@food.dtu.dk
Jan W. Pedersen Jan W. PedersenSpecialkonsulent35 88 76 10jwpe@food.dtu.dk
Emma Bruun Jespersen Emma Bruun JespersenStudentermedhjælperebje@food.dtu.dk
Mie Agermose Gram Mie Agermose GramStudentermedhjælpermiea@food.dtu.dk
Sarah Jegsmark Gibbons Sarah Jegsmark GibbonsVidenskabelig assistentsajegi@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/risikovurdering-og-ernaering/medarbejdere?descending=False&dtulistid=National%20Food%20Instit-33428&fr=1&mr=100&qt=DtuPersonQuery&sorton=titleDa&types=employee,guest,student
5 DECEMBER 2019