Preben Bøje Hansen

Preben Bøje Hansen

Levnedsmiddeltekniker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 222, rum 112

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Kurser
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2019
11 MAR

Bæredygtig øl brygget på overskudsris

Overskudsris bliver til bæredygtig øl takket være forskning fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
01 MAR

Nye proteinkilder

Cases om DTU’s forskning og innovation inden for proteiner til foder og fødevarer.

2017
19 MAJ

“Øl er jo polyteknik”

Stifteren af DTU Bryghus hedder Preben Bøje Hansen, han er 61 år og stadig i fuldt sving med at udvikle den ædle kunst at brygge øl.

Fødevarer, fisk og landbrug
Photo: Marianne Vang Ryde
18 MAJ

Øllet er bare et biprodukt

På DTU Bryghus lærer studerende fra flere uddannelser om fødevareudstyr, hygiejne og processer.

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
2016
07 DEC

Restprodukt kan give bryggerier ny indtægtskilde

Bryggerier kan sikre sig yderligere indtjening med et nyudviklet kompaktfilter, som skånsomt og økonomisk udvinder fibre, protein, sukker, antioxidanter og vitaminer i restproduktet mask fra ølproduktionen. Maskinen er baseret på opfindelser udviklet på DTU Bryghus, som har til huse på DTU Fødevareinstituttet. DTU spinoutvirksomheden...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
https://www.food.dtu.dk/forskning/mikrobiel-bioteknologi-og-bioraffinering/publikationer/person?id=818&tab=7
12 DECEMBER 2019