Grethe Hyldig

Grethe Hyldig

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Bioaktive Stoffer – Analyse og Anvendelse

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 204, rum 128

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord spisekvalitet | objektive sensorik | forbruger test | Fødevare | Kvalitetsindeksmetoden | fisk og fiskeprodukter

Grethe Hyldig, cand.lact., Ph.D., er Seniorforsker indenfor sensorik videnskab og leder sensorik gruppen ved Afdeling for Fødevareindustrielforskning her ved DTU Fødevareinstituttet. Sensorik gruppen har stor viden og erfaring indenfor sensorisk kvalitet i hele produktions kæden i fødevareindustrien specielt indenfor fisk og fiskeprodukter. Gruppen arbejder med forbruger præferencer, sensorisk kvalitet og udvikling af sensoriske metoder. En vigtig del af dette arbejde er udvikling af metoder til bedømmelse af spisekvaliteten og holdbarhed af fisk og fiskeprodukter. Grethe er en af de centrale forskere ved udvikling og validering af Kvalitetsindeksmetoden (Quality Index Method (QIM)) både nationalt og internationalt. Her udover arbejder hun også med kommunikation til forbrugere samt forbruger data.

https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevareproduktionsteknologi/publikationer/person?id=4637&tab=1
14 DECEMBER 2019