Bo Munk Jørgensen

Bo Munk Jørgensen

Lektor

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevareproduktionsteknologi

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 227, rum 138

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 45 88 47 74
E-mail bojo@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-9023-1886
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord Biokemi | Spektrometri | Data-analyse

  • Analytisk biokemi, instrumentelle målemetoder og multivariat dataanalyse (enzymatiske analyser; kapillarelektroforese; NMR-spektrometri; NIR-spektrometri; fluorescens-spektrometri; anvendt flervejs-kemometri; on-line og at-line målemetodik; samplingproblematik; multivariat billedbehandling).
  • Fysisk/kemiske og sensoriske kvalitetsparametre i fiskemuskel (vandfordeling og -mobilitet; vand i frosne systemer; proteinforandringer; amindannelse; korrelation mellem fysisk/kemiske og sensoriske parametre; kritiske kvalitetsparametre i produktionskæden).

https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevareproduktionsteknologi/publikationer/person?id=4631&tab=1
11 DECEMBER 2019