Paw Dalgaard

Paw Dalgaard

Professor

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 204, rum 066

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord Listeria monocytogenes | Mikrobiologisk kvalitet og sikkerhed | Histamin og biogene aminer | Prædiktiv mikrobiologi | Mælkesyrebakterier | Photobacterium phosphoreum

Paw Dalgaard er professor prædiktiv fødevare-mikrobiologi. Han arbejder med mikrobiologisk kvalitet og sikkerhed af ferske og letkonserveterde fødevarer. Formålet med forskningen er at opnå forståelse af den kvantitative mikrobielle økologi i fødevarer samt at udnytte denne viden til udvikling af nye metoder vedr. fastsættelse, forudsigelse og forbedring af produkternes sikkerhed og holdbarhed. Computer programmet Food Spoilage & Safety Predictor (FSSP) er udviklet til at lette formidling og anvendelse af gruppens forskningsresultater.

https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevaremikrobiologi-og-hygiejne/publikationer/person?id=4645&tab=1
17 NOVEMBER 2019