Tina Beck Hansen

Tina Beck Hansen

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 204, rum 229

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 35 88 70 28
E-mail tibha@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-7829-5991
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

Profil

Nøgleord Fødevaremikrobiologi | HACCP | Mikrobiel fødevaresikkerhed | Prædiktiv mikrobiologi

Inden for området fødevaremikrobiologi har jeg primært beskæftiget mig med fødevaresikkerhed, herunder egenkontrol baseret på HACCP (Hazard analysis and Critical Control Point). Især de kvantitative aspekter, som prædiktiv mikrobiologi og risikovurdering, har haft mit fokus. Et andet hovedområde har været varmeinaktivering. Specielt har jeg interesseret mig for de faktorer, der kan have betydning for størrelsen af bakteriers varmeresistens før, under og efter produktion af fødevarer. Jeg har også arbejdet med kvantificering inden for GMP (Good Manufacturing Practices), hvor jeg har brugt håndhygiejne og malkehygiejne som eksempler.

 

https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevaremikrobiologi-og-hygiejne/publikationer/person?id=39470&tab=1
14 NOVEMBER 2019