Medarbejdere i forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Navn Titel Tlf. E-mail
Louise Almer Louise AlmerKandidatstuderende (gæst)s154417@student.dtu.dk
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver27 83 38 03jkia@food.dtu.dk
Tina Birk Tina BirkLektor35 88 72 11tibir@food.dtu.dk
Helin Em Carlsen Helin Em CarlsenBachelorstuderendes193295@student.dtu.dk
Margrethe Carlsen Margrethe CarlsenLaborant35 88 70 15maca@food.dtu.dk
Meiyao Che Meiyao ChePh.d.-studerende, privatistmeic@food.dtu.dk
Mette Torgund Dalfoss Mette Torgund DalfossBachelorstuderendes164447@student.dtu.dk
Paw Dalgaard Paw DalgaardProfessor45 25 25 66pada@food.dtu.dk
Pia Engelsmann Pia EngelsmannLaborant35 88 70 71pien@food.dtu.dk
Lisbeth Truelstrup Hansen Lisbeth Truelstrup HansenForskningsgruppeleder, professor35 88 62 78litr@food.dtu.dk
Tina Beck Hansen Tina Beck HansenSeniorforsker35 88 75 56tibha@food.dtu.dk
Jeffrey Hoorfar Jeffrey HoorfarProfessor35 88 73 79jhoo@food.dtu.dk
Rannvá Høgnadóttir Houmann Rannvá Høgnadóttir HoumannLaborantrhoho@food.dtu.dk
Resadije Idrizi Resadije IdriziLaborant35 88 70 15reid@food.dtu.dk
Hanne Aarslev Jensen Hanne Aarslev JensenErhvervs Ph.D.-studerendehaaj@food.dtu.dk
Lars Bogø Jensen Lars Bogø JensenLektor22 76 81 69lboj@food.dtu.dk
Annette Nygaard Jensen Annette Nygaard JensenSeniorforsker35 88 63 28anyj@food.dtu.dk
Ioulia Koukou Ioulia KoukouPh.d.-studerende93 51 89 63ioko@food.dtu.dk
Martin Laage Kragh Martin Laage KraghPostdoc35 88 61 52malak@food.dtu.dk
Katharina Johanna Kreissig Katharina Johanna KreissigPh.d.-studerendekjkr@food.dtu.dk
Peter Kristian Kristoffersen Peter Kristian KristoffersenLaborantpraktikant35 88 74 49pkri@food.dtu.dk
Nanett Kvist Nikolaisen Nanett Kvist NikolaisenPh.d.-studerende (erhvervs)61 71 28 82nannik@food.dtu.dk
Omid Pajand Omid PajandGæsteforskeromipaj@food.dtu.dk
Veronica Martinez Rios Veronica Martinez RiosPostdocveri@food.dtu.dk
Anna Charlotte Schultz Anna Charlotte SchultzSeniorforsker (tidl. ansat)35 88 73 56acsc@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevaremikrobiologi-og-hygiejne/medarbejdere?descending=False&dtulistid=National%20Food%20Instit-37518&fr=1&mr=25&qt=DtuPersonQuery&sorton=LastName&types=employee,guest,student
24 SEPTEMBER 2020