Flemming Bager

Flemming Bager

Afdelingschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 028

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Aktiviteter
CV
Loading

Publikationer rss feed

2020
  PDF

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2020

2019
  PDF
  PDF

Sundhedsmæssig vurdering af fund af ochratoxin A i pistacienødder

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2019

2018
  PDF

Anbefalinger for magnesium sammen med calcium og D-vitamin

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Bemærkninger til virksomhedens partshøringssvar

, ; Bager, Flemming

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Forespørgsel ifm. bivirkningsindberetning vedr. kosttilskud mod hårtab

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018


https://www.food.dtu.dk/Service/Telefonbog/Person?cpid=102236&fr=1&id=39144&mr=10&peer=0&ptype=others&qt=dtupublicationquery&tab=2
4 APRIL 2020