logo
Overskudsbrød bliver til bæredygtig pasta

Pasta-di-Pane

En idé udviklet af studerende på DTU forvandler letfordærveligt, daggammelt overskudsbrød til langtidsholdbar, bæredygtig pasta. Idéen er udviklet for Det Runde Bord – en organisation, der bespiser socialt udsatte med overskudsmad og derved også reducerer madspild. Idéen er blevet til på et kursus... Læs mere
Læs de seneste nyheder fra DTU Fødevareinstituttet
Vaegtskaale
Et europæisk ekspertnetværk vil videreudvikle og udbrede brugen af helhedsvurderinger til at bedømme, om en fødevare overordnet set er god eller dårlig... Læs mere
Toxoplasmose-UK
Sygdomsbyrden for medfødt toxoplasmose – en infektion der overføres fra mor til foster – er stor per tilfælde. Kun relativt få tilfælde af sygdommen... Læs mere
Annual-Report-2016-billede-DK
Campylobacter er skyld i mere end 4.600 fødevarebårne infektioner og er således fortsat den hyppigste årsag til fødevareoverførte sygdomme i Danmark... Læs mere
Paerer
Iværksættere i hovedstadsområdet får i et nyt projekt hjælp til at sætte fut i deres forretningsidé indenfor fødevarer eller fødevareteknologi. I projektet... Læs mere
Tortilla
DTU Fødevareinstituttet efterlyser deltagere til en undersøgelse, der skal forbedre den måde, data bliver indsamlet på i de nationale undersøgelser... Læs mere
DTU Fødevareinstituttet
I frontlinjen for sund og sikker mad

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler bæredygtige og værdiskabende løsninger inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfund og erhverv.

DTU Fødevareinstituttet

E-mail: food@food.dtu.dk

Telefon: 35 88 70 00

Link til adresser

 

CVR:30 06 09 46

 

Brug af personoplysninger


Følg os på
Twitter LinkedIn

Afmeld/rediger nyhedsbrev
Se nyhedsbrev online