Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2013
Photo: Colourbox.com
11 NOV

Invitation til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design

DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU inviterer til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design og reception den 28. november 2013. Centret vil...

Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
Fødevareteknologier i fokus
08 NOV

Fødevareteknologier i fokus

DTU Fødevareinstituttet var medarrangør af FoodTech Bazar, som blev holdt den 30. oktober 2013. Basarens formål var at skabe en platform for dialog...

Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
Hurtigt fund af smittekilde ved sygdomsudbrud
30 MAJ

Hurtigt fund af smittekilde ved sygdomsudbrud

Et nyt kit til hurtigere diagnostik kan forbedre mulighederne for hurtigt og effektivt at påvise og opklare fødevarebårne sygdomsudbrud som for eksempel...

Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion Husdyrsygdomme
Risiko for salmonella fra råt kød til færdig frikadelle
06 MAJ

Risiko for salmonella fra råt kød til færdig frikadelle

Ny risikomodel skal gøre det mere trygt for forbrugerne at spise mad uden for hjemmet. Modellen, som er udviklet i et ph.d,-projekt i DTU Fødevareinstituttet, skal nu afprøves...

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
Invitation til Forskningens døgn om dig og din mad
22 APR

Invitation til Forskningens døgn om dig og din mad

Torsdag den 2. maj 2013 inviterer DTU på besøg på DTU Lyngby Campus. Kom og hør nogle af DTU Fødevareinstituttets fødevarefortæ...

Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
2012
Bærbart laboratorium forkorter analysetid
17 DEC

Bærbart laboratorium forkorter analysetid

I de næste tre år vil DTU Fødevareinstituttet bidrage til at udvikle et chip-baseret laboratorium, der på kort tid vil kunne påvise skadelige bakterier i fødevarer under...

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
It-værktøj sikrer velsmag og fødevaresikkerhed
27 MAR

It-værktøj sikrer velsmag og fødevaresikkerhed

Nyt it-værktøj sikrer, at storkøkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at gå på...

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
Foto: Thorkild Amdi Christensen
03 MAR

Velsmag og fødevaresikkerhed går hånd i hånd

Et nyt it-værktøj sikrer, at stor køkkener og kantiner kan fremstille mere velsmagende mad ved skånsom tilberedning – uden at der bliver...

Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
2011
Invitation til seminar: Nanoteknologi og fødevarer
22 SEP

Invitation til seminar: Nanoteknologi og fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til åbent seminar om perspektiver og risici ved nanoteknologi og fødevarer den 6. oktober 2011. Nanoteknologi åbner nye muligheder for...

Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
2010
2009
Ikke maden, men måden
10 AUG

Ikke maden, men måden

Fødevarer, der som udgangspunkt er sunde, kan under opbevaring og tilbered­ning udvikle skadelige stoffer. Et af dem er akrylamid, som sættes i forbindelse med blandt...

Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed
2006
Stærkt værktøj mod salmonella
09 JAN

Stærkt værktøj mod salmonella

DTU Fødevareinstituttet står i spidsen for et nordisk projekt, der over de næste tre år skal udvikle en god og billig metode til at kontrollere for Salmonella i husdyr...

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/Nyheder?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B9B46D53E-9DD2-485C-A46B-C561E95777D3%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7B6088AC46-E499-4A08-9F8D-1E82E597AF81%7D&fr=21&lid=09f526da-2c45-4853-b3a2-44d47d96d87c&qt=NewsQuery
12 JULI 2020