Startdato
Slutdato
Vores fødevarer indeholder vigtige næringsstoffer. Men nogle fødevarer kan også indeholde skadelige stoffer. Risikovurdering af fødevarer er derfor vigtigt – også at forstå...
En stor del af de salmonella- og campylobacterbakterier, der er indsamlet som en del af overvågningsprogrammer i EU, er resistente overfor antibiotikatyper, som ofte bliver...
Hør hvad studerende Charlotte Ruby har at sige om masteruddannelsen i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Du kan nu tilmelde dig hele uddannelsen eller individuelle...
Rullepølse har været årsag til et sygdomsudbrud med listeria. Det viser et stort opklaringsarbejde, som er udført i tæt samarbejde mellem Fødevarestyrelsen, Statens Serum...
I alt 585 fødevareprøver er udtaget i forbindelse med den danske pesticidkontrol for 1. kvartal 2022. For 15 af prøverne har DTU Fødevareinstituttet vurderet, at en sundhedsmæssig...
Spirulina og rapskager er to nye fødevarer, der kan lede til allergi, viser et nyt studie fra DTU Fødevareinstituttet.
Ny forskning har kortlagt risikoen fra fem myggebårne sygdomme, der potentielt kan føre til epidemier. Det er ét af de emner, du kan læse om i årets zoonoserapport, der...
Seks kemiske stoffer har hormonforstyrrende effekter – og særligt kombinationseffekter, når de bliver vurderet samlet. Det viser en risikovurdering, som Force Technology...
Food & Bio Cluster Denmark inviterer til Digital Uni Food Day 30. august 2022. Fokus vil være på aktuelle udfordringer i fødevareindustrien, ny viden og teknologi.
Fuldkornsprodukter er en vigtig del af en sund, bæredygtig og planterig kost, viser en faglig vurdering udarbejdet af DTU Fødevareinstituttet til Fødevarestyrelsen. Derudover...