Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
10 APR

Bedre metoder til helhedsvurdering af fødevarer

Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...

Bakterier og mikroorganismer Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
10 JAN

Tilbud om erhvervspraktik for folkeskoleelever

DTU Fødevareinstituttet tilbyder for første gang en uges erhvervspraktik for folkeskoleelever i uge 9. Praktikken henvender sig til elever, som er interesseret...

Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
2013
Film om tarmfloraens betydning for sygdomme
13 SEP

Film om tarmfloraens betydning for sygdomme

I fremtiden bliver det muligt ud fra kosten og viden om det enkelte menneskes genetik at påvirke bakteriesammensætningen i menneskets tarm og derved mere m...

Ernæring og kostvaner Bakterier og mikroorganismer Biologiske systemer Fødevarer, fisk og landbrug Sundhed og sygdomme
Bakteriepopulationen påvirker omsætningen af stoffer i tarmen
23 APR

Bakteriepopulationen påvirker omsætningen af stoffer i tarmen

Vores tarmbakterier er vigtige for kroppens sundhed, blandt andet gennem deres bidrag til omsætning af stoffer i tarmen. Et ph.d.- projekt i DTU Fødevareinstituttet har...

Ernæring og kostvaner Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Sundhed og sygdomme
2010
Prisbelønnet forskning i omega-3 berigelse
24 MAR

Prisbelønnet forskning i omega-3 berigelse

Seniorforsker Charlotte Jacobsen fra DTU Fødevareinstituttet har som den første dansker modtaget prestigefyldt fransk pris for sin forskning i at bruge omega-3 fiskeolie...

Fødevarekvalitet Ernæring og kostvaner Bioteknologi og biokemi

Abonnér