Startdato
Slutdato
Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe en fælles højteknologisk laboratorieplatform - FOODHAY. Gennem ny forskningsinfrastruktur skal FOODHAY...
Forskere og forretningsfolk vil bruge en GUDP-bevilling til at udvikle nye måder til at forhindre, at campylobacter ender på kyllingekød, så færre forbrugere bliver syge...
Kom til konference om arbejdet med at reducere klimaaftrykket i landbrugssektoren og fødevareindustrien den 8. og 9. september 2022 i København. Innovationscenter Seges...
Den 9. februar lancerer DTU og KU en fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Kurserne kan også tages enkeltvis. Tilmeldingsfristen er den 2...
Hør på en konference den 14. december, hvordan innovation og forskning kan bane vejen for at protein fra lucerne, kløver og græs kan bruges i fremtidens fødevarer.
Professor Charlotte Jacobsen har fået DGF Normanprisen for sin årtier lange forskning i at forhindre, at omega-3 fedtsyrer i fødevarer bliver harske.
Deltag i årets Uni Food Day den 9. november, hvor forskere og forretningsfolk går sammen for at finde måder at udvikle sunde, sikre og bæredygtige fødevarer.
Tilmeld dig og kom på det første hold af Københavns Universitet og DTU’s fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion.
Brugen af 3. og 4 generation cephalosporiner i den danske kvægbranche er ophørt. Dermed bliver stofferne ikke længere brugt i opdræt af danske produktionsdyr. Det viser...
Tre DTU-studerende er klar til at bringe deres innovative kødalternativ på markedet og søger danskernes hjælp til det. Produktet er baseret på den protein- og næringsrige...