Publikationer fra forskningsgruppen for Ernæring og sundhedsfremme

rss feed

2019
  PDF

Har vi brug for at spise fisk? – to konkrete spørgsmål

Mejborn, Heddie ; Biltoft-Jensen, Anja Pia

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2019

  PDF

Spørgsmål vedr. fytinsyre

Christensen, Lene Møller

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2019

2018
  PDF

Anmodning om bidrag til besvarelse af Folketingsspørgsmål om afhængighedsskabende stoffer

Mejborn, Heddie

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Anprisning af tablet til hudforbedring

Mejborn, Heddie

Type: Question & Answer/hearing contribution

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af læskedrik tilsat aminosyrer

Poulsen, Morten ; Christensen, Tue

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Spørgsmål om data om falafler i kostundersøgelser

Mejborn, Heddie

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018


https://www.food.dtu.dk/Forskning/Ernaering-og-sundhedsfremme/Publikationer?dtulistcode=National%20Food%20Instit-35786&fr=1&mr=10&peer=0&ptype=others&qt=DtuPublicationQuery
14 NOVEMBER 2019