Forside

Colourbox

Antibiotikaforbruget til dyr falder fortsat

Reduktionen i antibiotikaforbruget til dyr var særlig markant i 2021. Dels på grund af de to tons, der ikke længere bruges til mink, dels fordi antibiotikaforbruget til både svin, fjerkræ og fisk var lavere end året før. Det viser DANMAP-rapporten for 2021 fra Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet.
Læs nyheden: Antibiotikaforbruget til dyr falder fortsat
Photo: Colourbox.com

CRISPR – et vigtigt værktøj i fremtidens fødevareproduktion

CRISPR kan præcist og hurtigt bidrage til udviklingen af nye plantebaserede fødevarer og bør i højere grad ligestilles med fødevarer, der er blevet til ved hjælp af konventionelle forædlingsteknikker.
Bakterier paa agarplade

Forskere opbygger et ’wikipedia’ for resistente bakterier

Ny platform skaber overblik over resistente bakterier på tværs af lande, mennesker og miljøer.

Forskere-opbygger-et-Wikipedia-for-resistente-bakterier
Konference om risikovurderinger og deres betydning

Se oplæg fra konference om risikovurderinger og deres betydning

Se præsentationer og optagelser af oplæg fra den 23. september 2022, hvor 150 forskere og fagpersoner fra fødevarevirksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder var samlet til en konference om risikovurderinger og deres betydning.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet