Forside

DK: Melorme. Foto: Colourbox.dk | EN: Mealworms. Photo: Colourbox.dk

Ny masteruddannelse

En ny masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion giver indsigt i det komplekse samspil mellem behovet for at øge bæredygtigheden i fødevaresektoren uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.
DK: Bifidobacterium longum subspecies infantis. Foto: DTU Fødevareinstituttet  | UK: Bifidobacterium longum subspecies infantis. Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Ny forståelse af ammede børns styrkede immunforsvar

Danske forskere viser, hvordan tarmbakterier, der fremmes af amning, kan gavne børns immunforsvar.
DK: Agarplade (antibiotikaresistens). Foto:  Mikkel Adsbøl | EN: agar plate (antibiotic resistance). Photo:  Mikkel Adsbøl

Antibiotikaforbrug og –resistens

Kom til seminar den 18. november 2021 i anledning af den internationale antibiotikauge.
DK: Campylobacter. Foto: Mikkel Adsbøl | EN: Campylobacter. Photo: Mikkel Adsbøl

Risikovurdering

Få viden om vurdering af risici i vores mad
DK:  Blæretang. Foto: Colourbox.dk | EN: Bladderwrack. Photo: Colourbox.dk

Fremtidens fødevarer

DTU professor Charlotte Jacobsen kigger under havoverfladen i sin jagt på nye fødevarekilder. Hør om hendes forskning i en ny podcast.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

LinkedIn