Nyt center samler alle landets universiteter i forskningsfællesskab om fremtidens fødevarer.
Forskere og forretningsfolk vil udvikle nye måder til at forhindre, at campylobacter ender på kyllingekød, så færre forbrugere bliver syge.
17. maj 2022 EFSA byder velkommen til åbne møder...
11. maj 2022 Se webinar og præsentationer om...
09. maj 2022 Fagligt grundlag for bæredygtige...
02. maj 2022 Pris til DTU-forsker for at bremse...
26. april 2022 Pesticidrester i kosten 4. kvartal...
Professor Anne Marie Vinggaard fra DTU Fødevareinstituttet skal i et nyt projekt bruge cellekulturer, som giver mulighed for at begrænse brugen af forsøgsdyr... se mere
Til en temadag om novel food er virksomheder og andre interesserede i dag blevet klogere på, hvornår en ny fødevare er novel food, hvordan en EU-godkendelse forløber, og hvordan en god ansøgning kan se ud... se mere
Disse dage er ca. 70 deltagere fra alle landets universiteter samlet til Kick-Off møde for det nye forskningscenter START, hvor de bl.a. taler om nye muligheder for at samarbejde på tværs... se mere