Forside

Bælgfrugter. Foto: Colourbox.dk

Efteruddannelse

Ny master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion
Photo: Mikkel Adsbøl

Antibiotikaforbrug og –resistens

Kom til seminar den 18. november 2021 i anledning af den internationale antibiotikauge.
Campylobacter. Foto: Mikkel Adsbøl

Risikovurdering

Få viden om vurdering af risici i vores mad
Blæretang / Foto: Colourbox.dk

Fremtidens fødevarer

DTU professor Charlotte Jacobsen kigger under havoverfladen i sin jagt på nye fødevarekilder. Hør om hendes forskning i en ny podcast.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

LinkedIn

https://www.food.dtu.dk/?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7B53B72EE0-CA81-4497-9E72-C02BA18BBDC8%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7BEC930859-5A49-48CE-A622-A2D173E4CC8B%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B3F2A7F37-83AF-4BD8-A085-0BC04DA3EA92%7D.%7B18E4440F-E64C-4CF1-BDD9-860D6747C02D%7D.%7B0DE95AE4-41AB-4D01-9EB0-67441B7C2450%7D.%7B11111111-1111-1111-1111-111111111111%7D.%7B61C4E214-FA23-4513-ACDE-28C51250C3B0%7D&fr=1
29 SEPTEMBER 2021