Forside

Kom til konference om fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer

Få indsigt i de forsknings- og innovationsaktiviteter, som er med til at udvikle fremtidens fødevarer.

Deltag-i-konferencen-Fremtidens-sunde-sikre-og-baeredygtige...

Kom til konference om risikovurderinger og deres betydning

Deltag på en gratis konference den 23. september 2022 om risikovurderinger og deres betydning.
Kom-til-konference-om-risikovurderinger-og-deres-betydning
Coronavirus

Covid-19 kostede danskere 30.000 sunde leveår i pandemiens første år

Hver dansker, der døde af covid-19 i 2020, mistede i gennemsnit 13 sunde leveår, viser nye tal fra DTU og Statens Serum Institut.
Havreeng

Ny mælkesyrebakterie giver plantebaserede fødevarer bedre smag

En ny type mælkesyrebakterie, udviklet på DTU Fødevareinstituttet, danner naturlig smøraroma, når den vokser i plantebaserede drikke som soya- og havredrik.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet