Flemming Bager

Flemming Bager

Afdelingschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 028

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Mobil
Fax 35 88 70 28
E-mail fbag@food.dtu.dk
ORCID 0000-0003-0165-5968
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

Publikationer rss feed

2018
  PDF

Bemærkninger til virksomhedens partshøringssvar

, ; Bager, Flemming

Type: Question & Answer/hearing

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

DANMAP 2017 - Use of antimicrobial agents and occurrence of antimicrobial resistance in bacteria from food animals, food and humans in Denmark

Borck Høg, Birgitte ; Bager, Flemming ; Korsgaard, Helle Bisgaard ; Ellis-Iversen, Johanne ; Pedersen, Karl ; Jensen, Lars Bogø ; Hendriksen, Rene S. ; Bortolaia, Valeria ; Rhod Larsen, Anders ; Petersen, Andreas ; Hammerich, Anette M. ; Nielsen, Eva Møller ; Slotved, Hans-Christian ; Hasman, Henrik ; Boel, Jeppe ; Skov Jensen, Jørgen ; Skjold Selle Pedersen, Karoline ; Roer, Louise ; Torpdahl, Mia ; Skovgaard, Sissel ; Hoffmann, Steen ; Schytte Olsen, Stefan ; Dalby, Tine ; Wolff Sönksen, Ute ; Vorobieva, Veronika

Type: Report

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af curcumin i kosttilskud

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af en bar

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af en måltidserstatning

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af kiks

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af læskedrik

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af måltidserstatning til vægtkontrol

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af pastiller (konfekture produkt)

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum contribution

Status: Published     |    År: 2018

  PDF

Risikovurdering af to barer

, ; Bager, Flemming

Type: Memorandum

Status: Published     |    År: 2018


http://www.food.dtu.dk/service/telefonbog/person?id=39144&tab=2&qt=dtupublicationquery
11 DECEMBER 2018