Søgeresultat

DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Loading
Udvid søgningen til at omfatte hele DTU
Din søgning gav 108 resultater

Rødt eller forarbejdet kød er tit på menuen

eller stort kødindtag, er der dog stor forskel på, viser en opgørelse af kødets rolle i danskernes kost og livsstil fra DTU Fødevareinstituttet.   ... Danmark er en nation af kødspisere. I løbet af en uge er rødt eller forarbejdet kød på langt ... for Landbrug & Fødevarer, er beskrevet i rapporten:  Køds rolle i kosten (pdf). Undersøgelsens data

2. marts 2016

http://www.food.dtu.dk/nyheder/2016/03/roedt-eller-forarbejdet-koed-er-tit-paa-menuen?id=717ca8de-d87b-4c40-b43c-5c672fed712c
Din søgning gav 108 resultater
http://www.food.dtu.dk/resultat?qt=NetmesterSearch&fr=1&sw=k%C3%B8ds%20rolle%20i%20kosten
23 FEBRUAR 2019