Søgeresultat

DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Loading
Udvid søgningen til at omfatte hele DTU
Din søgning gav 24 resultater

Compounds in meat may be carcinogenic

Population studies indicate a possible link between intake of meat and cancer. Meat may contain carcinogens, but it is also an important nutritional source of iron. This is the finding of a study carried out by the National...

29. juni 2016

http://www.food.dtu.dk/english/news/2016/06/compounds-in-meat-may-be-carcinogenic?id=84218721-8c67-45f1-a5d3-5b6a829fd12f

Publications on nutrition and dietary habits

2018 E-article:  Hvor meget kød spiser danskerne? – data fra statistikker og kostundersøgelser  (pdf - available in Danish only) Report:  Madudbud på arbejdspladser, ungdomsuddannelser, skoler og fritidsordninger...

12. december 2018

http://www.food.dtu.dk/english/publications/nutrition

Stoffer i kød kan være kræftfremkaldende

Befolkningsundersøgelser peger på en mulig sammenhæng mellem indtag af kød og udvikling af kræft. Kød kan indeholde kræftfremkaldende stoffer, men er også en vigtig ernæringskilde til jern. Det viser en undersøgelse fra DTU...

29. juni 2016

http://www.food.dtu.dk/nyheder/2016/06/stoffer-i-koed-kan-vaere-kraeftfremkaldende?id=3859ba4f-30c2-47ad-974a-4cadd158e139

Publikationer fra DTU Fødevareinstituttet

2019 Rapport: The External Quality Assurance System of the WHO Global Foodborne Infections Network, 2017  (pdf) Rapport: Report on Collaborative Trial: Animal Feedingstuffs – Determination of inorganic arsenic in animal...

7. februar 2019

http://www.food.dtu.dk/publikationer

Chemical exposure

2019 Report: Report on Collaborative Trial: Animal Feedingstuffs – Determination of inorganic arsenic in animal feed by anion-exchange HPLC-ICPMS  (pdf) 2018 Report:  Pesticider i kosten, Pesticidkontrol af fødevarer...

7. februar 2019

http://www.food.dtu.dk/english/publications/chemical-exposure

Publications from the National Food Institute

2019 Report: The External Quality Assurance System of the WHO Global Foodborne Infections Network, 2017  (pdf) Report: Report on Collaborative Trial: Animal Feedingstuffs – Determination of inorganic arsenic in animal...

7. februar 2019

http://www.food.dtu.dk/english/publications
Din søgning gav 24 resultater
http://www.food.dtu.dk/resultat?qt=NetmesterSearch&fr=1&sw=Mechanisms%20behind%20cancer%20risks%20associated%20with%20consumption%20of%20red%20and%20processed%20meat
23 FEBRUAR 2019