Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
15 JAN

Gode bakterier holder længere med sukkerovertræk

Chr. Hansen og DTU Fødevareinstituttet vil i et fælles forskningsprojekt indkapsle sundhedsfremmende bakterier, så de holder og virker bedre i maven på forbrugeren

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
2017
20 DEC

Invitation til professor Charlotte Jacobsens tiltrædelsesforelæsning

Kom til tiltrædelsesforelæsning og hør om, hvordan bedre udnyttelse af havets ressourcer kan være med til at brødføde verden. 

Fødevarer, fisk og landbrug Sundhedsfremmende stoffer Fødevareproduktion
28 MAR

Mikroalger har stort potentiale som ingrediens i fiskefoder

Industrielt fremstillede mikroalger kan blive en bæredygtig ingrediens i fiskefoder, viser et projekt fra DTU Fødevareinstituttet. I projektet er koncepter udviklet til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer
03 MAR

Ingredienser – en diskret succeshistorie

Med 14 pct. af verdensmarkedet og en omsætning på op mod 35 mia. har dansk ingrediensindustri forholdsvis ubemærket udviklet sig til en sværvægter. Samtidig tegner der...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Bakterier og mikroorganismer Enzymer og proteiner
05 JAN

Forbedrede mælkesyrebakterier skal give mere velsmagende oste og gavne miljøet

Mælkesyrebakterier er med til at give en lang række mejeriprodukter den rette smag, konsistens og holdbarhed. Et nyt projekt vil udnytte restprodukter fra mejeriproduktionen...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
2016
07 SEP

Antioxidanter i blæretang kan give fødevarer bedre smag

Blæretang fra danske farvande indeholder antioxidanter, som effektivt kan forhindre at fedtstoffer i en række produkter bliver harske, hvilket kan give en ubehagelig smag...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
21 JUN

Godt match kan skabe vækst i Danmarks tangindustri

Nogle af de erhvervsfolk, som er samlet fra alle verdenshjørner på et internationalt symposium om tang i København, skal rejse hjem med en aftale om fremtidigt samarbejde...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer
25 MAJ

Æblers C-vitaminindhold stabilt gennem generationer

Når forbrugere i dag sætter tænderne i et Ingrid Marie æble, får de cirka lige så meget C-vitamin fra frugten, som deres bedsteforældre gjorde for 65 år siden. Det viser...

Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer
26 APR

Nye udvindingsmetoder skal mindske spild i tangindustrien

Danske virksomheder skal udvinde og afsætte flere af de værdifulde stoffer, som findes i tang. Det vil DTU Fødevareinstituttet hjælpe virksomhederne med i et nyt treårigt...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer
04 APR

Internationalt symposium serverer den nyeste viden om tang

Den nyeste viden om tang vil være på programmet, når forskere og erhvervsfolk mødes til det 22. internationale tangsymposium den 19.-24. juni 2016 i København. Oplægsholdere...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Fødevaresikkerhed

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

http://www.food.dtu.dk/nyheder?at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B61C4E214-FA23-4513-ACDE-28C51250C3B0%7D&fr=1&lid=%7B09F526DA-2C45-4853-B3A2-44D47D96D87C%7D&mr=10&qt=NewsQuery
24 JANUAR 2018