Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
02 NOV

Fuldkorn er sundt af flere årsager

Ved at bytte raffinerede kornprodukter – som f.eks. hvidt brød og pasta – ud med fuldkornsvarianter spiser overvægtige personer betydeligt mindre, deres vægt falder og...

Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme Fødevarer, fisk og landbrug
Photo: Bax Lindhardt
02 NOV

H.K.H. Kronprinsen indvier nyt bygningskompleks

DTU’s nye bygningskompleks, der  samler en stor del af universitetets forskningsmiljø inden for life science og bioengineering, blev fejret med Per Vers-rap, lysshow...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
01 NOV

Se program til DANMAP seminar om antibiotikaforbrug og –resistens

Kom til seminar om antibiotikaforbrug og –resistens i Danmark, som DTU Fødevareinstituttet, Statens Serum Institut og DTU Veterinærinstituttet holder den 15. november...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
Photo: Birgitte Røddik
30 OKT

Årets ph.d.-kandidater fejret

Omkring 170 ph.d.-kandidater deltog i den årlige ph.d.-reception på DTU fredag den 27. oktober.

26 OKT

Hør om og smag på innovative produkter af tang

Kom til fyraftensmøde på DTU’s Skylab i Lyngby den 9. november og hør, hvordan tang kan være med til at brødføde verdens voksende befolkning. En tangekspert fra DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
23 OKT

Kom, se og hør om life science og bioengineering på DTU

Kom til Åbent Hus den 29. november 2017, hvor samarbejdspartnere er inviteret indenfor for at se nogle af de nye og topmoderne faciliteter i DTU’s hidtil største bygningskompleks...

Fødevarer, fisk og landbrug Bioteknologi og biokemi Kemi Medicin og medicoteknik Miljø og forurening
Foto: Hampus Berndtson
23 OKT

H.K.H. Kronprinsen indvier DTU’s nye ’kronjuvel’

Med et nyt bygningskompleks på Lyngby Campus etablerer DTU et centrum for ingeniørvidenskabelig forskning, uddannelse, innovation og rådgivning baseret på life science...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
19 OKT

Ny idé skal holde frugt og grønt ude af skraldespanden

En beholder, der giver frugt og grønt optimale opbevaringsbetingelser, så de holder sig friske meget længere, har vundet førstepladsen i en konkurrence på DTU. DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug
17 OKT

Vær varsom med at smage på frø fra bøgetræer

Hvis en tur i efterårsskoven giver lyst til at smage på bøgetræets frø (bog), er det bedst at nøjes med et par stykker. Hvis du spiser så få som 10 bog, kan det nemlig...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
12 OKT

Colistinforbruget er steget i 2016, men faldet markant i 2017

Trods en lille stigning fra 2015 til 2016 i landbrugets forbrug af det for mennesker vigtige antibiotikum colistin, udgør det mindre end 1% af det samlede veterinære antibiotikaforbrug...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Gener og genomer

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

http://www.food.dtu.dk/nyheder?approved=%7B09F526DA-2C45-4853-B3A2-44D47D96D87C%7D&descending=True&fr=11&mr=10&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=03-01-2018
20 APRIL 2018