Image supplied

Overvær EFSA’s Videnskabelige Komité i aktion

onsdag 14 jun 17

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i den Videnskabelige Komité. Invitationen er et led i tiltag, der skal styrke gennemsigtigheden i EFSA’s arbejde.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører indenfor, når EFSA’s videnskabelige komité holder møde i Parma den 12.-13. juli 2017. Komitéen arbejder med generelle spørgsmål såsom harmonisering af risikovurderingsmetoder og råder EFSA’s ledelse i forhold til strategisk videnskabelige spørgsmål.

Siden starten af 2016 har EFSA slået dørene op for, at observatører kan deltage i de møder, som såvel de videnskabelige paneler og den Videnskabelige Komité holder. Formålet er at skabe bedre forståelse for EFSA´s arbejde. Observatører får mulighed for at interagere med og stille spørgsmål til komitéen og panelernes videnskabelige eksperter. 

Deadline for tilmelding som observatør er den 19. juni 2017. Tilmelding skal ske via EFSA's website.

Det er også muligt at overvære mødet via video link. Tilmelding er også nødvendigt for at deltage som online observatør med deadline den 23. juni 2017.

Læs mere

Find en nærmere beskrivelse af komitéens arbejdsområde og medlemmer samt dagordner og referater fra tidligere møder på EFSA’s website: Scientific Committee.

Læs også på EFSA’s website, hvordan du tilmelder dig de åbne panelmøder og om retningslinjerne for deltagelse. Her er desuden en liste over de øvrige åbne panelmøder, EFSA holder i løbet af 2017, hvor observatører kan deltage.

Vær opmærksom på, at spørgsmål indsendt sammen med tilmelding får førsteprioritet ved panelmøderne.

http://www.food.dtu.dk/nyheder/nyhed?id=A2CFD8A4-5DA9-4F36-9759-222904619C0E
22 APRIL 2018