Photo: Colourbox.com

Seminar om hygiejnisk design med fokus på rustfrit stål

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion

Kom og hør, hvordan den rigtige brug af rustfrit stål kan bruges til at holde mikroorganismer og andre urenheder ude at fødevareprodukter på et gratis eftermiddagsseminar den 25. januar 2017. Seminaret holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet.

DTU Center for Hygiejnisk Design inviterer til gratis eftermiddagsseminar om rustfrit stål og overflader til brug i fødevareindustrien, hvor deltagerne vil få indblik i stålkvaliteter og korrosionsformer samt den sidste nye viden om biofilm og overflader. Fokus er på at forhindre mikroorganismer eller urenheder af enhver art i at påvirke et fødevareprodukt ved hjælp af det rette design

Kurset er især relevant for produktudviklere, rådgivende ingeniører, kvalitetsmedarbejdere, kvalitetsrådgivere, tekniske medarbejdere og medarbejder i fødevareindustrien, der arbejder med sikkerhed og sundhed.

Program

Se invitation og program (pdf).

Tid

Onsdag den 25. januar 2017.

Sted

DTU
Anker Engelunds Vej 1
Indgang 101A
Mødecentret lokale 1
2800 Lyngby

Tilmelding

Send en e-mail til Lissi Holm.

Tilmeldingsfristen er den 23. januar 2017.

Pris

Kurset er gratis. Personer, der udebliver uden at have sendt afbud senest den 23. januar, vil dog blive opkrævet et no-show-fee på 300 kroner.

Læs mere

DTU Center for Hygiejnisk Design forbinder nytænkning, udvikling, design og kvalitet med forskning og undervisning. Centret er som det eneste EHEDG- og DANAK-autoriserede testcenter i Danmark. DANAK er Den Danske Akkrediteringsfond og EHEDG er European Hygienic Engineering and Design Group.

Læs mere om DTU Center for Hygiejnisk Design på centrets website.