Invitation til Tangnetværkets 10års jubilæumsarrangement, der afholdes tirsdag den 27. november 13:00-17:30 på DTU.
Tangnetværket, der startede i 2008, har nu mere end 400 medlemmer kommende fra universiteter, virksomheder, myndigheder, kokke og andre, der arbejder med eller har interesse i tang.
Programmet for jubilæumsarrangementet 27. november er:
- Velkomst - Susan L. Holdt, formand for Tangnetværket
- Tang gennem tiderne og hvad kan tang i vores maver - Stefan Kraan, præsident for The International Seaweed Association (Præsentationen foregår via Skype fra Irland)
- Industrien indenfor tang - Hans Porse, InterColloids
- Korte præsentationer af projekter og firmaer
- Tang og forbruger igennem 10 år indenfor konsum - Susan L. Holdt, DTU Fødevareinstituttet
- Tang og politik, hvor er vi nu, og hvad skal der nu til? - Lene Lange, LLa-Bioeconomy, Research & Advisory
- Tang som virkemiddel for miljø og cirkulær økonomi - Annette Bruhn, Aarhus Universitet
- Korte præsentationer af projekter og firmaer
- Retningslinjer for tang til konsum og foder, udfordringer og hvorledes vi fælles kan komme videre - Helle Eriksen, Fødevarestyrelsen
- Smagen af tang - Ole G. Mouritsen, Københavns Universitet
Efter arrangementet vil der være udskænkning af tangøl samt pindemadder og andre små lækkerier med tang.
Tid: 27. november 13:00 - 17:30
Sted: DTU Bygning 101, mødelokale 1 (1. sal)
Tilmelding: Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejningen er tilmelding nødvendig HER