Nyt om innovation

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
08 FEB

Fremtidens alkohol kan laves af overskudsmælkesukker

Ny teknologi fra DTU kan omdanne mælkesukkeret i mejerispildprodukter til alkohol. Den nystiftede virksomhed bag teknologien har fået startkapital fra CAPNOVA.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Bakterier og mikroorganismer
19 JAN

Øl-genbrug kåret som Venture Cups bedste ide

Emil Frederik Buhl Krøll vandt hovedpræmien i startup-konkurrence for genbrug af restprodukter fra øl i fødevareproduktion.

15 JAN

Gode bakterier holder længere med sukkerovertræk

Chr. Hansen og DTU Fødevareinstituttet vil i et fælles forskningsprojekt indkapsle sundhedsfremmende bakterier, så de holder og virker bedre i maven på forbrugeren

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
2017
17 NOV

Husk Åbent Hus om life science og bioengineering

Kom til Åbent Hus den 29. november og se bl.a. DTU Fødevareinstituttets mega-laboratorie til forskning indenfor mikrobiel bioteknologi og bioraffinering, smag på forskning...

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik Miljø og forurening
15 NOV

Iværksætteridéer får hjælp til at blive flyveklare

Nitten iværksættere fra hovedstadsområdet er samlet til en bootcamp i DTU Fødevareinstituttet for at få viden og inspiration til at gøre deres idé til en kommerciel succes...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
26 OKT

Hør om og smag på innovative produkter af tang

Kom til fyraftensmøde på DTU’s Skylab i Lyngby den 9. november og hør, hvordan tang kan være med til at brødføde verdens voksende befolkning. En tangekspert fra DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
23 OKT

Kom, se og hør om life science og bioengineering på DTU

Kom til Åbent Hus den 29. november 2017, hvor samarbejdspartnere er inviteret indenfor for at se nogle af de nye og topmoderne faciliteter i DTU’s hidtil største bygningskompleks...

Fødevarer, fisk og landbrug Bioteknologi og biokemi Kemi Medicin og medicoteknik Miljø og forurening
19 OKT

Ny idé skal holde frugt og grønt ude af skraldespanden

En beholder, der giver frugt og grønt optimale opbevaringsbetingelser, så de holder sig friske meget længere, har vundet førstepladsen i en konkurrence på DTU. DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug
06 OKT

Pris for innovativ fødevareforskning på vej til DTU

20. november 2017 bliver Nils Foss Excellence prisen uddelt til en internationalt anerkendt forsker for innovativ forskning på fødevareområdet. I år er de nominerede til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
25 SEP

Kartoffelskrald åbner guldgrube

Nyt forskningssamarbejde vil udnytte restprodukter fra kartofler og tang i ingrediensproduktion. Perspektiverne lover – udover en værdiforøgelse på op til faktor 1000...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
http://www.food.dtu.dk/innovation/nyt-om-innovation
23 APRIL 2018