Medarbejdere i afdeling for Risikovurdering og ernæring

Navn Titel Tlf. E-mail
Jens Hinge Andersen Jens Hinge AndersenEmeritus35 88 72 52jiha@food.dtu.dk
Flemming Bager Flemming BagerAfdelingschef35 88 69 96fbag@food.dtu.dk
Vibe Meister Beltoft Vibe Meister BeltoftGruppeleder, Specialkonsulent35 88 75 24vmbe@food.dtu.dk
Anja Pia Biltoft-Jensen Anja Pia Biltoft-JensenGruppeleder, Seniorforsker35 88 74 25apbj@food.dtu.dk
Lea Bredsdorff Lea BredsdorffForsker35 88 75 22leab@food.dtu.dk
Jytte Butters Jytte ButtersDBA og systemudvikler35 88 61 09jsbu@food.dtu.dk
Lene Møller Christensen Lene Møller ChristensenAkademisk medarbejder35 88 75 11lmch@food.dtu.dk
Tue Christensen Tue ChristensenSeniorrådgiver35 88 75 30tuchr@food.dtu.dk
Julia Christensen Julia ChristensenAkademisk medarbejder35 88 71 03juch@food.dtu.dk
Amanda Cramer-Nielsen Amanda Cramer-NielsenMasterstuderende (gæst)93 51 89 80amacra@food.dtu.dk
Mikael Mandrup Egebjerg Mikael Mandrup EgebjergPostdoc35 88 75 28mmeg@food.dtu.dk
Johanne Ellis-Iversen Johanne Ellis-IversenSeniorrådgiver93 51 89 05joell@food.dtu.dk
Nanna Engsager Nanna EngsagerVirksomhedspraktikantnaneng@food.dtu.dk
Folmer Damsted Eriksen Folmer Damsted EriksenSpecialkonsulent35 88 72 31fder@food.dtu.dk
Sisse Fagt Sisse FagtSeniorrådgiver35 88 74 22sisfa@food.dtu.dk
Jens-Ole Marinus Frimann Jens-Ole Marinus FrimannApplikationsudvikler35 88 71 07jenfri@food.dtu.dk
Max Hansen Max HansenSeniorrådgiver35 88 75 19mxha@food.dtu.dk
Birgitte Helwigh Birgitte HelwighSpecialkonsulent40 21 19 62bhel@food.dtu.dk
Birgitte Borck Høg Birgitte Borck HøgSpecialkonsulent35 88 70 66bibo@food.dtu.dk
Alexander Høier Alexander HøierVirksomhedspraktikantalehoi@food.dtu.dk
Henrik Jarlbæk Henrik JarlbækSpecialkonsulent41 67 70 04heja@food.dtu.dk
Bodil Hamborg Jensen Bodil Hamborg JensenSeniorrådgiver35 88 74 68bhje@food.dtu.dk
Anne Jørgensen Anne JørgensenAfdelingssekretær35 88 74 95anga@food.dtu.dk
Helle Bisgaard Korsgaard Helle Bisgaard KorsgaardSpecialkonsulent40 21 20 17hkor@food.dtu.dk
Karsten Kørup Karsten KørupDatamedarbejder35 88 73 32karko@food.dtu.dk