Medarbejdere i forskningsgruppen for Bioaktive stoffer - analyse og anvendelse

Navn Titel Tlf. E-mail
Urd Grandorf Bak Urd Grandorf BakPh.d.-studerende45 25 27 76ugba@food.dtu.dk
Line Lundbæk Barnkob Line Lundbæk BarnkobPh.d.-studerende35 88 74 96lluba@food.dtu.dk
Lis Berner Lis BernerLaboratorietekniker93 51 88 75lisbe@food.dtu.dk
Anette Bysted Anette BystedSeniorforsker, Kvalitetschef93 51 89 06anby@food.dtu.dk
Ditte Baun Hermund Ditte Baun HermundPostdoc93 51 88 63dbala@food.dtu.dk
Susan Løvstad Holdt Susan Løvstad HoldtLektor93 51 89 22suho@food.dtu.dk
Inge Holmberg Inge HolmbergLaboratorieoverassistent93 51 88 77inho@food.dtu.dk
Grethe Hyldig Grethe HyldigSeniorforsker45 25 25 45grhy@food.dtu.dk
Riuyinosa Igbinovia Riuyinosa IgbinoviaLaborant93 51 06 75riig@food.dtu.dk
Charlotte Jacobsen Charlotte JacobsenProfessor, forskningsgruppeleder23 27 90 75chja@food.dtu.dk
Heidi Jahn Heidi JahnLaborant93 51 88 71hejah@food.dtu.dk
Jette Jakobsen Jette JakobsenSeniorforsker20 25 91 92jeja@food.dtu.dk
Sarah Girija Czarnecka Jensen Sarah Girija Czarnecka JensenLaborantpraktikant93 51 88 77sagi@food.dtu.dk
Zahraa Ali Kadhum Zahraa Ali KadhumStudentermedhjælpers072773@student.dtu.dk
Katharina Johanna Kreissig Katharina Johanna KreissigPh.d.-studerendekjkr@food.dtu.dk
Anita Ljubic Anita LjubicPh.d.-studerendeaniljub@food.dtu.dk
Petra Ložnjak Petra LožnjakPh.d.-studerende93 51 88 69petlon@food.dtu.dk
Goncalo Silva Marinho Goncalo Silva MarinhoPostdoc45 25 23 96gosm@food.dtu.dk
Pedro Jesús García Moreno Pedro Jesús García MorenoForsker93 51 88 74pejeg@food.dtu.dk
Alireza Naseri Alireza NaseriPh.d.-studerende42 30 26 10alinas@food.dtu.dk
Claus Eschen Nielsen Claus Eschen NielsenLaborantpraktikant93 51 88 77cles@food.dtu.dk
Kenneth Skaaning Kenneth SkaaningKandidatstuderendes123277@student.dtu.dk
Rie Sørensen Rie SørensenLevnedsmiddeltekniker93 51 89 39riso@food.dtu.dk
Ann-Dorit Moltke Sørensen Ann-Dorit Moltke SørensenSeniorforsker93 51 88 70adms@food.dtu.dk
Thi Thu Trang Vu Thi Thu Trang VuLaborant93 51 88 76tttv@food.dtu.dk
http://www.food.dtu.dk/forskning/bioaktive-stoffer-analyse-og-anvendelse/medarbejdere
22 OKTOBER 2018