Medarbejdere i forskningsgruppen for Tarmmikrobiologi og immunologi

Navn Titel Tlf. E-mail
Martin Iain Bahl Martin Iain BahlSeniorforsker35 88 70 36mbah@food.dtu.dk
Anne-Sofie Ravn Ballegaard Anne-Sofie Ravn BallegaardPh.d.-studerendeanravn@food.dtu.dk
Thais Bezerra Thais BezerraPostdoc35 88 75 32thabe@food.dtu.dk
Pi Westi Bondegaard Pi Westi BondegaardPh.d.-studerendepiwe@food.dtu.dk
Katrine Lindholm Bøgh Katrine Lindholm BøghSeniorforsker35 88 70 92kalb@food.dtu.dk
Lise Lotte Eriksen Lise Lotte EriksenBachelorstuderende (gæst)27 63 42 35s154123@student.dtu.dk
Jack George Jack GeorgePh.d.-studerendejage@food.dtu.dk
Katrine Graversen Katrine GraversenPh.d.-studerendekatgr@food.dtu.dk
Juliane Margrethe Gregersen Juliane Margrethe GregersenLaborant93 51 88 85jumar@food.dtu.dk
Egon Bech Hansen Egon Bech HansenProfessor35 88 62 03egbh@food.dtu.dk
Sofie Emilie Hornslet Sofie Emilie HornsletKandidatstuderendes133528@student.dtu.dk
Louise Kristensen Louise KristensenBachelorstuderende (gæst)s153563@student.dtu.dk
Jeppe Madura Larsen Jeppe Madura LarsenForsker93 51 34 85jeml@food.dtu.dk
Martin Frederik Laursen Martin Frederik LaursenPostdoc45 28 70 24mfrla@food.dtu.dk
Tine Rask Licht Tine Rask LichtProfessor, forskningsgruppeleder35 88 71 86trli@food.dtu.dk
Arielle Vallee Locke Arielle Vallee LockeKandidatstuderende (gæst)mfq736@alumni.ku.dk
Charlotte Bernhard Madsen Charlotte Bernhard MadsenSeniorforsker35 88 75 63charm@food.dtu.dk
Bodil Madsen Bodil MadsenLaborant93 51 89 07bodm@food.dtu.dk
Natalia Zofia Maryniak Natalia Zofia MaryniakVidenskabelig assistent50 20 59 23nazoma@food.dtu.dk
Chiara Mazzoni Chiara MazzoniPh.d.-studerende45 25 57 32chimaz@nanotech.dtu.dk
Ana Sancho Ana SanchoPostdocanasa@food.dtu.dk
Sarah Grundt Simonsen Sarah Grundt Simonsen93 51 89 19sgsi@food.dtu.dk
Line Qvist Stauersbøl Line Qvist StauersbølBachelorstuderende (gæst)s143221@student.dtu.dk
Anders Meyer Torp Anders Meyer TorpPh.d.-studerendeamto@food.dtu.dk
Monica Vera-Lise Tulstrup Monica Vera-Lise TulstrupPh.d.-studerende35 88 70 24movlh@food.dtu.dk
http://www.food.dtu.dk/forskning/bakterier-sundhed-og-allergi/medarbejdere
20 APRIL 2018