Foto: DTU Fødevareinstituttet

Ny chef for Afdelingen for Kost, Sygdomsforebyggelse og Toksikologi

Fødevarer, fisk og landbrug

Anette Schnipper er i DTU Fødevareinstituttet ansat som afdelingschef i Afdelingen for Kost, Sygdomsforebyggelse og Toksikologi per 1. juni 2015. Afdelingens forskningsgrupper har fokus på helhedsvurdering, molekylær toksikologi, reproduktionstoksikologi samt tarmmikrobiologi og immunologi.

DTU Fødevareinstituttet har per 1. juni 2015 ansat Anette Schnipper som afdelingschef i Afdelingen for Kost, Sygdomsforebyggelse og Toksikologi.

 

Anette Schnipper har været konstitueret som afdelingschef siden september 2014 og har været ansat i DTU Fødevareinstituttet siden 1996. Hun har i flere år været souschef i den tidligere Afdeling for Toksikologi og Risikovurdering og før det sektionsleder for Sektion for Toksikologisk Risikovurdering. Anette Schnipper er uddannet farmaceut og ph.d. fra Danmarks Farmaceutiske Højskole samt har en master i public administration fra Copenhagen Business School.

”Vi glæder os over det fortsatte samarbejde med Anette Schnipper. Hun vil indgå i instituttets chefgruppe og være med til at sætte rammerne for instituttets vigtige arbejde indenfor bl.a. kost, sygdomsforebyggelse og toksikologi”, siger institutdirektør Christine Nellemann.

 

Afdelingen for Kost, Sygdomsforebyggelse og Toksikologi har ca. 70 medarbejdere og består af fire forskningsgrupper, som har fokus på hhv. helhedsvurdering, molekylær toksikologi, reproduktionstoksikologi samt tarmmikrobiologi og immunologi.

 

”Jeg er meget glad for at kunne fortsætte ledelsesarbejdet i DTU Fødevareinstituttet og bakke op om den forskning, innovation, rådgivning og undervisning, der foregår i afdelingens forskningsgrupper”, siger afdelingschef Anette Schnipper fra DTU Fødevareinstituttet.

”Forskningen er meget vigtig for at kunne forstå, hvordan vores sundhed bliver påvirket positivt eller negativt af de fødevarer, vi spiser, og det miljø der omgiver os. Forskningen giver løsninger til et sundere liv til glæde for den enkelte og til nytte for samfundet”, tilføjer Anette Schnipper.

 

Læs mere
Læs mere om DTU Fødevareinstituttets forskningsgrupper og organisation på instituttets website.