Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Invitation til at overvære EFSA’s panelmøder

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede til at overvære to panelmøder i september for at se, hvordan EFSA’s videnskabelige ekspertpaneler udarbejder risikovurderinger. Invitationen er et led i tiltag, der skal styrke gennemsigtigheden i EFSA’s arbejde.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, slår igen dørene op for interesserede observatører, når to af organisationens videnskabelige paneler holder møde  i september 2014.

De åbne panelmøder blev lanceret for to år siden for at skabe bedre forståelse for EFSA’s arbejde med at udarbejde risikovurderinger. Observatørerne får mulighed for at interagere med og stille spørgsmål til panelernes videnskabelige eksperter.

Panelet for fødevareforureninger mødes i Parma fra den 30. september til den 2. oktober 2014. Deadline for tilmelding som observatør er den 15. september.

Panelet for plantebeskyttelsesmidler mødes i Parma den 8. og 9. oktober 2014. Deadline for tilmelding som observatør er den 23. september.

Læs mere

Læs mere om tilmelding til EFSA’s åbne panelmøder: EFSA scientific meetings open to observers: guidelines and registation.

Læs mere om DTU Fødevareinstituttets arbejde med forskningsbaserede risikovurderinger på instituttets website.