Foto: DTU Fødevareinstituttet

Ph.d.-forsvar om nitrosaminer i forarbejdede kødprodukter

Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Susan Strange Herrmanns ph.d.-forsvar om nitrosaminer i forarbejdede kødprodukter. Forsvaret foregår fredag den 12. september 2014 kl. 13.00.

Susan Strange Herrmann fra DTU Fødevareinstituttet har i sit ph.d.-projekt undersøgt, om der er sammenhæng mellem tilsat mængde nitrit og mængden af N-nitrosaminer, som dannes, samt om der er andre faktorer, som har betydning for dannelsen af eller mindskning af dannelsen af N-nitrosaminer. Hun har set på, om den mængde N-nitrosaminer som den danske befolkning udsættes for via forarbejdede kødprodukter giver anledning til bekymring. 

Se invitationen til Susan Strange Herrmanns ph.d.-forsvar af afhandlingen: N-nitrosaminer i forarbejdede kødprodukter – analyse, forekomst, dannelse, mindskning af dannelse og eksponering.

Tid

Fredag den 12. september 2014, kl. 13.00 – 16.00

Sted

DTU Fødevareinstituttet
Mørkhøj Bygade 19
Laden 1
2860 Søborg