Photo: Colourbox.com

Bliv opdateret på hygiejnisk design og energioptimering

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion

DTU Center for Hygiejnisk design inviterer til teknologisk update om, hvordan man kan nedbringe udgifter til procesudstyr, vedligehold, energi og vand og samtidig forbedre fødevaresikkerheden. Arrangementet bliver holdt af IPU og DTU Fødevareinstituttet den 13. maj 2014 på DTU i Lyngby.

DTU Center for Hygiejnisk Design inviterer til teknologisk update om bæredygtighed, ressourcebesparelser og energieffektivitet med fokus på hygiejnisk design. Arrangementet finder sted på DTU i Lyngby den 13. maj 2014.

Arrangementets oplægsholdere har fokus på gevinsten ved at tænke hygiejnisk design og energioptimering ind i industrielt procesdesign, hvad enten der skal bygges nyt eller renoveres.

Program  

Velkomst  
v/ Afdelingschef Henning Høgh Jensen, DTU Fødevareinstituttet 

Samarbejdspartner IPU
v/ Divisionschef Mogens Arentoft, Innovationsfabrikken IPU

Hygiejnisk Design, Dansk styrkeposition med kommercielt potentiale
v/ Civilingniør, ph.d. Per Væggemose Nielsen

Energy saving using Food process modeling
v/ Adjunkt Aberham Hailu Feyissa, DTU Fødevareinstituttet

Test og karakterisering af hygiejniske og antimikrobielle overflader
 v/ Civilingeniør Henrik Ebbe Fallesen, Innovationsfabrikken IPU

Trends inden for procesdesign – hvad bringer fremtiden
v/ Direktør Alan Friis, Konsulentvirksomheden Tech4Bizz

Introduktion og fremvisning: DTU Center for hygiejnisk design i bygning 222
 v/ Videnskabelig assistent Markus Wied Dethlefsen, DTU Fødevareinstituttet

Se program og invitation (pdf)

Tid

Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 13 – 16 

Sted

DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads
Bygning 221, rum 237
2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest den 8. maj 2014 til koordinator Lissi Holm, lihol@food.dtu.dk eller på www.ipu.dk.