Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2015
Photo: Colourbox.com
18 MAR

Optagelser fra seminar om danskernes kostvaner

Fisk og grønt fylder mere i danskernes kost, mens sukkersødede sodavand fylder mindre. Det er nogle af hovedkonklusionerne i den seneste nationale unders...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
17 MAR

Ph.d.-forsvar om kemiske stoffer med uønskede sundhedseffekter

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Kristine Grønning Kongsbaks ph.d.-forsvar om systembiologiske computermetoder som supplement til toksikologisk forskning...

Photo: Colourbox.com
16 MAR

Kursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
11 MAR

Ph.d.-forsvar om sundhedsskadelige effekter i pap og papir

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Linda Bengtströms ph.d.-forsvar, om potentielt sundhedsskadelige effekter i pap og papir. Forsvaret foregår den...

Photo: Colourbox
05 MAR

Seminar i inspektion af fødevarer og biotek-processer

Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges...

Photo: Colourbox
02 MAR

One Health sommerskole til gavn for dyr, mennesker og miljø

Sommeren 2015 vil sommerskolekursister fra hele verden igen kunne få en grundig introduktion til One Health konceptet, og hvordan det bruges til at håndtere...

Photo: Colourbox.com
26 FEB

Seminar om danskernes kostvaner

Hvad spiser danskerne? Hvor langt er deres kost fra at opfylde de officielle kostråd? Og hvad er de nyeste madtrends i Danmark? Det er nogle af de spørgsm...

Tiltrædelsesforelæsning
18 FEB

Invitation til professor Jeffrey Hoorfars tiltrædelsesforelæsning

Tilmeld dig venligst igen til professor Jeffrey Hoorfars tiltrædelsesforelæsning fredag den 13. marts 2015, da der desværre har været tekniske problemer...

Photo: Colourbox.com
16 FEB

Seminar om kemikalie-cocktails i mad

Hvad sker der egentlig, når vi mennesker bliver udsat for mange forskellige kemikalier i den mad, vi spiser? Kan matematiske modeller forudsige virkningen af så...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
12 FEB

Ph.d.-forsvar om følelsen af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Barbara Vad Andersens ph.d.-forsvar om forbrugeres følelse af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer. Forsvaret...

Arrangementer