Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2015
Photo: Colourbox.com
26 FEB

Seminar om danskernes kostvaner

Hvad spiser danskerne? Hvor langt er deres kost fra at opfylde de officielle kostråd? Og hvad er de nyeste madtrends i Danmark? Det er nogle af de spørgsm...

Tiltrædelsesforelæsning
18 FEB

Invitation til professor Jeffrey Hoorfars tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Jeffrey Hoorfars tiltrædelsesforelæsning fredag den 13. marts 2015. Jeffrey Hoorfar vil fortælle...

Photo: Colourbox.com
16 FEB

Seminar om kemikalie-cocktails i mad

Hvad sker der egentlig, når vi mennesker bliver udsat for mange forskellige kemikalier i den mad, vi spiser? Kan matematiske modeller forudsige virkningen af så...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
12 FEB

Ph.d.-forsvar om følelsen af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Barbara Vad Andersens ph.d.-forsvar om forbrugeres følelse af tilfredsstillelse ved indtag af fødevarer. Forsvaret...

Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
26 JAN

Kom i erhvervspraktik på DTU Fødevareinstituttet

Kender du en dygtig folkeskoleelev, der interesserer sig for fødevarer? Så er det nu muligt at søge om at komme i praktik hos DTU Fødevareinstituttet...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
15 JAN

Ph.d.-forsvar om problematiske stoffer i fødevareemballage

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Anna Kjerstine Rosenmais ph.d.-forsvar om problematiske stoffer i fødevareemballage. Forsvaret foregår fredag...

2014
Foto: DTU Fødevareinstituttet
23 DEC

Ph.d.-forsvar om helgenom typning af E. coli bakterier

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Rolf Sommer Kaas ph.d.-forsvar om udviklingen af en metode til typning af E. coli bakterier ved brug af helgenomssekventering...

Photo: Colourbox.com
22 DEC

Mere viden nødvendig for sikker brug af planter i fødevarer

Udfordringerne ved at lave risikovurderinger af planter, som bruges i fødevarer og kosttilskud, og i at regulere deres anvendelse, blev fremhævet på...

Foto: DTU Fødevareinstituttet
02 DEC

Ph.d.-forsvar om procesberegninger i fødevareindustrien

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Martin Gram Christensens ph.d.-forsvar om udviklingen af simple beregningsværktøjer til den fødevareproducerende...

Photo: Colourbox.com
03 NOV

Hygiejnisk design i fremtiden

Hygiejnisk design af lokaler og bygninger giver optimale hygiejniske forhold. Men branchen er udfordret af, at rengøring typisk er udliciteret. DTU Center for Hygiejnisk...

Arrangementer

http://www.food.dtu.dk/Nyheder/Arrangementer.aspx?guid=%7BD484D4FD-3353-46AF-8107-B419BE2366FC%7D
27 FEBRUAR 2015