Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
Ph.d.
02 DEC

Ph.d.-forsvar om procesberegninger i fødevareindustrien

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Martin Gram Christensens ph.d.-forsvar om udviklingen af simple beregningsværktøjer til den fødevareproducerende...

HDC
03 NOV

Hygiejnisk design i fremtiden

Hygiejnisk design af lokaler og bygninger giver optimale hygiejniske forhold. Men branchen er udfordret af, at rengøring typisk er udliciteret. DTU Center for Hygiejnisk...

Foto: Colourbox.com
31 OKT

Sidste chance for tilmelding til konference om planter i kosttilskud og fødevarer

Tilmeldingsfristen til næste måneds konference om brugen af planter i kosttilskud og fødevarer er forlænget til den 10. november for at give flere...

DANMAP logo
29 OKT

Invitation til Europæisk Antibiotikadag 2014

I forbindelse med den Europæiske Antibiotikadag inviterer parterne bag den danske overvågningsrapport DANMAP til seminar den 18. november 2014 i Lyngby på...

Ph.d.
21 OKT

Ph.d.-forsvar om D3-vitamin

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Anders Burilds ph.d.-forsvar om lagring af D3-vitamin. Forsvaret foregår fredag den 31. oktober 2014 kl. 13.00.

E. coli
14 OKT

Seminar om fordele ved begrænset brug af antibiotika i økologiske grise

Udbredelsen af antibiotikaresistente bakterier er stærkt bekymrende for fødevaresikkerheden. Et seminar i oktober 2014 arrangeret af DTU Fødevareinstituttet...

Tiltrædelsesforelæsning
13 OKT

Invitation til professor Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Egon Bech Hansens tiltrædelsesforelæsning fredag den 31. oktober 2014. Egon Bech Hansen vil tale om baggrund...

Foto: Colourbox.com
10 OKT

Workshop om udfordringer ved at undersøge unges kostvaner

Udfordringerne ved at få unge mennesker til at deltage i kostundersøgelser og problemerne ved at registrere, hvad de unge spiser, vil blive behandlet på...

DANMAP
09 OKT

Ny stigning i antibiotikaforbruget til dyr

Antibiotikaforbruget til dyr fortsatte med at stige i 2013 – især på grund af et større forbrug til svin. Dog er forbruget til svin 12 % lavere...

Protein
01 OKT

Workshop om detektion og kvantificering af proteinmodifikationer

Ikke-enzymatiske modifikationer af proteiner påvirker deres funktion og struktur. Sådanne modifikationer i fødevarer har konsekvenser for fødevarens...

Arrangementer

Kommende arrangementer  Alle