Photo: Bent Johnsen / University of Copenhagen

Konference om planter i fødevarer

Planter og planteekstrakter er blevet populære som ingredienser i kosttilskud. Det er også blevet en ny trend at plukke vilde planter og bruge dem i maden. Men nogle planter kan udgøre en risiko for menneskers sundhed. Deltag i den internationale konference om planter i fødevarer og få opdateret viden om risikovurdering og regulering på området fra oplægs­holdere fra Danmark, Belgien, Frankrig, Italien, Tyskland og USA. Konferencen foregår den 19.-20. november 2014 i Lyngby på DTU og er arrangeret af DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med det franske risikovurderingsinstitut ANSES og det tilsvarende tyske institut BfR.

Læs mere om konferencen og se programmet på food.dtu.dk.

Tidspunkt

ons 19 nov 14 -
tor 20 nov 14

Arrangør

Konferencen er arrangeret af DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med det franske risikovurderingsinstitut ANSES (Agence nationale de sécurite sanitaire de l’alimentation,de l’environnement et du travail) og det tilsvarende tyske institut BfR (Bundesinstitut für Risikobewertung)

Hvor

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
Otionsalen
2800 Kgs. Lyngby